Tragedie pe platourile de filmare: Alec Baldwin a împușcat doi oameni, dintre care unul și-a pierdut viața

Tragedie pe platourile de filmare: Alec Baldwin a împușcat doi oameni, dintre care unul și-a pierdut viața
Citeste mai mult despre: Alec Baldwin, Halyna Hutchins,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 22 Octombrie 2021
Data actualizare: 22 Octombrie 2021
Lumea fimului este în stare de șoc: actorul Alec Baldwin a ucis cu o armă de recuzită un membru al echipei de filmare, iar altul este în stare gravă. Totul s-a întâmplat pe platoul westernului “Rust”.

Alec Baldwin i-a împușcat accidental pe directorul de imagine Halyna Hutchins, 42 de ani, și pe regizorul Joel Souza, 48 de ani. Hutchins și-a pierdut viața în acest accident tragic, care urmează să fie investigat de poliție. Deși a fost dusă de urgență cu elicopterul la spitalul University of New Mexico, aceasta nu a mai putut fi salvată. Souza a fost transportat cu ambulanța Christus St. Vincent Regional Medical Center.

Foto: Halyna Hutchins

Un purtător de cuvânt al lui Alec Baldwin a declarat că a avut loc un accident pe platourile de filmare din cauza unei arme de recuzită cu gloanţe oarbe care s-a declanşat din greşeală.

Foto: Joel Souza/ Profimedia

„Detaliile sunt neclare momentan, însă încercăm să aflăm mai multe. Vom face o anchetă completă în cazul acestui eveniment tragic”, au spus John Lindley, preşedintele sindicatului, și Rebecca Rhine, director executive, într-un comunicat oficial.

Actorul Alec Baldwin a fost văzut în stare de șoc, cu ochii înlăcrimați, după moartea tragică a Halynei Hutchins. 

Poliția locală a precizat că detectivii anchetează acum ce tip de proiectil a fost descărcat și cum a avut loc accidentul teribil.

„Investigaţia rămâne deschisă şi în curs”, a spus un reprezentant al poliţiei. „Nu au fost făcute acuzaţii cu privire la acest incident. Martorii continuă să fie intervievaţi de detectivi”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies