Trailerul "Captain Marvel" stârnește reacții puternice: ”Thanos este un om mort!”

Trailerul  Captain Marvel  stârnește reacții puternice:  Thanos este un om mort!
Citeste mai mult despre: captain Marvel, trailer,
Data: 19 Septembrie 2018
Primul trailer pentru mult-așteptatul film ”Captain Marvel” a fost lansat, strângând aproape 20 de milioane de vizualizări într-o singură zi. 

Trailerul ”Captain Marvel” o înfățișează pentru prima oară pe Brie Larson în rolul noului personaj, considerat cel mai puternic supererou din universul Marvel.

Hashtag-ul #CaptainMarvel a devenit unul dintre cele mai căutate pe Twitter, pe măsură ce fanii și-au dezvăluit primele impresii față de trailerul peliculei în care, printre altele, Captain Marvel pocnește în față o bătrână.

”Doamne Dumnezeule, Thanos se clatină”, a scris cineva, făcând aluzie la apariția lui Captain Marvel în filmul Avengers 4. De altfel, la sfârșitul filmului Avengers: Infinity War, Nick Fury folosește un pager pentru a trimite un semnal de urgență. Același pager poate fi văzut acum în trailerul ”Captain Marvel”.

„Ești superbă”, a adăugat altcineva.

”Captain Marvel e cea mai tare! Trailerul acesta arată incredibil”.

”THANOS E UN OM MORT”, a mai adăugat un entuziast, cu referire la personajul negativ din Avengers 4.

”Nu cred că lumea înțelege când de important este Captain Marvel pentru universul Marvel, acesta fiind primul film cu o supereroină în rolul principal”.

Pelicula, cu premiera programată pentru luna martie a anului 2019, are acțiunea situată în anul 1990, explicând felul în care Carol Danvers (Brie Larson) ajunge să fie cel mai puternic supererou din universul Marvel. Captain Marvel va fi prinsă apoi în mijlocul unui război galactic dintre două specii de extratereștri.

Din distribuție mai fac parte Gemma Chan, McKenna Grace, Lee Pace, Ben Mendelsohn, Samuel L Jackson, Jude Law și Djimon Hounsou.

FULLSCREEN
Trailerul "Captain Marvel" stârnește reacții puternice: ”Thanos este un om mort!”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO