Transformare neașteptată: cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Xerses în „300: Eroii de la Termompile"

Transformare neașteptată: cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Xerses în 300: Eroii de la Termompile
Citeste mai mult despre: xerses, 300 eroii de la termopile,
Autor: Redactia
Data publicarii: 29 Octombrie 2018
Data actualizare: 29 Octombrie 2018
În 2006 apărea pelicula ,,300: Eroii de la Termopile”, considerată (la vremea respectivă) ,,revoluționară” la nivel de imagine și tehnică de filmare.

,,300: Eroii de la Termopile”, aflat sub bagheta celebrului producător Frank Miller, a fost regizat de Zack Snyder și a fost atât un success de box office, cât și de critică. 

Datorită tehnicii de filmare, considerată la acea vreme revoluționară, filmul a ajuns pe locul 24 în topul celor mai mari succes de box office. Mai precis, Snyder a venit cu ideea de a folosi tehnica suprapunerii chroma key, o tehnică de suprapunere a imaginii care presupune ca o porțiune cromatică să fie îndepărtată (sau să fie îndepărtată chiar culoarea unei imagini) pentru a replica fidel ilustrațiile benzilor desenate originale. 

În ,,300: Eroii de la Termopile”, regele Leonidas luptă împotriva împăratului persan Xerses, interpretat de actorul Rodrigo Santoro.

Santoro avea la acea vreme doar 31 de ani și de atunci și până acum a mai jucat și în alte pelicule cinematografice importante precum „Ben-Hur" sau „Focus".

Santoro a împlinit de curând 43 de ani și a apărut de curând la câteva evenimente mondene. 

Pe Rodrigo Santoro îl poți urmări anul viitor și în al treilea sezon al serialului ,,Westworld". 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies