Trick or (movie) treat? Pregătește-te de Halloween cu filmele PRO

Data: 16 Octombrie 2018
Bu-hu-huuu: primiți cu filme de Halloween?

Pe lângă goana după dulciuri, petrecerile tematice și atmosfera înfricoșătoare, Halloween-ul trebuie sărbătorit la intensitate maximă. Și cum altfel poți duce intensitatea la cote maxime dacă nu cu un film horror? 

Ai putea începe să intri în spiritul Halloweeen-ului cu animația Cartea Vieții”, pe care o poți urmări duminică, 28 octombrie, de la ora 11:00.

Povestea îi are în prim-plan pe Manolo (Diego Luna), Maria (Zoe Saldana) și pe Joaquin (Channing Tatum), trei prieteni din copilărie ale căror vieți se schimbă dramatic: Maria e trimisă în Europa, Joaquin se alătură armatei, iar Manolo începe să ia cursuri pentru a deveni toreador. Cu toate astea, în ciuda tuturor schimbărilor, ceva rămâne (totuși) constant: dragostea lui Manolo și Joaquin pentru Maria. Firul epic e o variantă animată a poveștii de dragoste dintre Romeo și Julieta, iar Manolo va avea de înfruntat câteva întâmplări incredibile, care îl vor purta în trei lumi fantastice, unde va trebui să își înfrângă cele mai mari temeri. Va reuși sau nu? Răspunsul îl poți afla duminică, 28 octombrie, de la ora 11:00.

Dacă nu îți plac animațiile, ai putea încerca să vezi „Viktor Frankenstein”, pe care îl poți urmări
 sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 22:30.

Filmul e o adaptare a binecunoscutei povești și îi are în prim-plan pe omul de știință Viktor Frankenstein (James McAvoy) și pe sclipitorul chirug Igor Strausman (Daniel Radcliffe), care îl impresionează atât de mult pe Frakenstein, încăt devine protejatul acestuia. Cei doi încep să pună la cale un experiment menit să îi ajute pe oameni să devină imortali, însă Victor cade pradă obsesiei sale de a găsi calea spre nemurire, iar experimentele lui cu viața și cu moartea încep să meargă un pic prea departe. Igor rămâne singurul care îl poate salva pe mentorul său din spirala nebuniei, dar și din calea creației sale monstruoase. Va reuși să îl salveze? Răspunsul îl poți afla sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 22:30. 

Iar dacă nu poți să fii în fața televizorului, e okay, acum poți vedea producțiile tale preferate și pe PRO TV PLUS.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO