Un nou film despre Elvis Presley. Ce artist celebru va juca rolul Regelui Rock'n'Roll

Un nou film despre Elvis Presley. Ce artist celebru va juca rolul Regelui Rock n Roll
Citeste mai mult despre: Elvis Presley, Harry Styles,
Data: 02 Iulie 2019
Următorul proiect al regizorului australian Baz Luhrmann este o peliculă despre viața lui Elvis Presley. În cursa pentru rolul principal, au rămas Harry Styles, Ansel Elgort și Miles Teller.

Conform publicației The Wrap, Harry Styles (solistul formației One Direction), Ansel Elgort (actorul din ”Baby Driver”) și Miles Teller (starul din ”Whiplash”) au cele mai mari șanse de a obține rolul Elvis Presley din filmul biografic semnat de Baz Luhrmann.

Citește și: Asemănarea izbitoare dintre Elvis Presley și nepotul său. Cum arată Benjamin Keough la 26 de ani

Cei trei au trecut deja prin mai multe serii de audiții, alături de alți artiști care își doresc rolul, inclusiv rapperul G-Eazy, cunoscut și drept Gerald Gillum.

Luhrmann va semna regia, dar și scenariul filmului, alături de Craig Pearce, cineastul declarând că își dorește să angajeze un actor la început de drum pentru a-l interpreta pe regretatul Rege Rock'n'Roll, care a murit în 1977, la vârsta de 42 de ani. 

În cursa pentru mult-râvnitul rol se află și actorul din ”Kick-Ass” Aaron Taylor-Johnson și starul din ”Once Upon a Time in Hollywood” Austin Butler. 

În rolul managerului lui Presley, Colonel Tom Parker, care a murit în 1997, la vârsta de 87 de ani, foarte probabil va fi distribuit actorul Tom Hanks. Parker l-a remarcat pe Elvis când acesta era un necunoscut și, inițial, l-a ajutat cu obținerea concertelor înainte de a deveni managerul său. 

Tom Hanks a mai jucat personalități care au existat în viața reală, precum Walt Disney în ”Saving Mr. Banks” sau astronautul Jim Lovell, în ”Apollo 13”.

Harry Styles a fost lăudat pentru debutul său în actorie, cu rolul din ”Dunkirk” (2017), acesta declarând că își dorește ca, pe viitor, să se concentreze pe cariera sa cinematografică și că nu are ”nicio intenție” să se reunească cu One Direction.

Foto. Getty 

Vezi și: Profil de celebritate - Brad Pitt

FULLSCREEN
Un nou film despre Elvis Presley. Ce artist celebru va juca rolul Regelui Rock'n'Roll
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies