Un star din ”Avengers 4” tocmai a dezvăluit cine îl va ucide pe Thanos

Un star din  Avengers 4  tocmai a dezvăluit cine îl va ucide pe Thanos
Citeste mai mult despre: Avengers 4, Nebula, thanos,
Data: 21 Septembrie 2018
La finalul peliculei ”Avengers: Infinity War”, Thanos îi ucide pe jumătate dintre supereroii Marvel, doar că aceștia mai au un cuvânt de spus și în continuarea ”Avengers 4”. 

Cine îl va ucide pe Thanos?

Întrebarea stă pe buzele fanilor universului Marvel încă de la finalul șocant al filmului ”Avengers Infinity War”, când maleficul Thanos a omorât, dintr-o pocnitură de degete, jumătate din omenire, inclusiv câțiva supereroi.

Citește și: Veste tristă pentru fani! Aparent, Iron Man va avea parte de o moarte glorioasă în "Avengers 4"

Acum, este timpul răzbunării, și, conform ultimelor știri, se pare că Iron Man sau Captain America își vor da ultima suflare pentru a-i aduce la viață pe cei dispăruți. Soarta omenirii mai depinde și de Captain Marvel, care va intra în curând în scenă cu propriul ei film.

Pentru că în universul Marvel totul se reduce la relațiile de familie - toate personajele masculine, de la Tony Stark la T'CHalla, Peter Quill, Thor și Loki, având probleme cu tații lor - se pare că Avengers 4 aduce în față conflictul dintre un tată și fiicele sale.

Astfel, recentele benzi desenate Infinity War Prime dezvăluie că Gamora este cea care îl ucide pe Thanos. În film însă, acest personaj este mort și captiv în Tărâmul Sufletelor. 

Din fericire, are o soră, Nebula, care nu-și dorește decât un lucru. Iar de curând, actrița Karen Gillan, cea care o interpretează pe Nebula, tocmai a oferit un indiciu important despre Avengers 4.

Acrița a publicat un story pe Instagram arătând că s-a trezit la ora 4 dimineața pentru reluarea unor filmări. Aceasta a comentat: ”Înțelegeți ce înseamnă asta... Nebula are niște afaceri neterminate cu Tăticul”.

Filmările principale pentru Avengers 4 s-au terminat, însă acum se desfășoară o ultimă rundă de înregistrări și se pare că Nebula nu se va opri până nu se va răzbuna pe tatăl ei, Thanos. 

Avengers 4 va fi lansat în luna aprilie a anului 2019.

Foto: Marvel, Facebook

FULLSCREEN
Un star din ”Avengers 4” tocmai a dezvăluit cine îl va ucide pe Thanos
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO