Un thriller de acţiune, cu Jason Statham în rolul principal, a ajuns în fruntea box-office-ului nord-american

Un thriller de acţiune, cu Jason Statham în rolul principal, a ajuns în fruntea box-office-ului nord-american
Citeste mai mult despre: Jason Statham, filme, hollywood, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 10 Mai 2021
Data actualizare: 20 Iunie 2021
Filmul american ”Wrath of Man”, un thriller de acţiune în care Jason Statham joacă rolul principal, a înregistrat cele mai mari vânzări de bilete în acest weekend, conform box-office-ul nord-american. 

Filmul a obţinut încasări în valoare de 8 milioane de dolari americani din 2.875 de săli de cinematograf din America de Nord după lansarea din acest weekend, scrie deadline.com .


Jason Statham nu stă departe de mașinile puternice. În acest film el joacă rolul unui bărbat misterios, cu pseudonimul ”H”, care lucrează pentru o companie de mașini blindate, responsabilă de transportul a sute de milioane de dolari în Los Angeles. Personajul principal pare a fi un tip liniștit, care își face meticulos meseria, dar când el și partenerul lui devin țintele unei tentative de jaf, abilitățile de luptător ale lui H sunt dezvăluite.

Bazat pe filmul francez ”Le convoyeur”, Wrath of Man are o distribuție de excepție, printre care Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Josh Hartnett, Niamh Algar, Laz Alonso, Scott Eastwood și Eddie Marsan. Pelicula este regizată de Guy Ritchie. 

Premiera filmului în Romania este preconizată pentru 23.07.2021. 

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies