Urzeala tronurilor, alertă de spoiler: „Episodul 5 va fi nebunie totală”, spune actrița Emilia Clarke

Urzeala tronurilor, alertă de spoiler: bdquo;Episodul 5 va fi nebunie totală , spune actrița Emilia Clarke
Autor: Dan Brumar
Data: 03 Mai 2019
Cu doar trei episoade rămase până la final, Urzeala tronurilor a dezamăgit în al treilea episod al sezonului 8. Fanii seriei au reacționat pe rețelele de socializare, dezvăluind că n-au înțeles mai nimic din bătălia de la Winterfell din cauza imaginii prea întunecate.

Invitată în studioul emisiunii Jimmy Kimmel Live, actrița Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) le-a promis fanilor serialului că vor fi dați pe spate de episodul 5. 

Al cincilea episod este mai mare. De fapt, episoadele 4, 5 și 6 sunt nebunie totală. Găsiți cel mai mare televizor posibil!”, a dezvăluit actrița în emisiunea din 2 mai 2019. 

Citește și: Emilia Clarke, dezvăluiri din culisele serialului Urzeala tronurilor: „Era să mor după sezonul I”

Intitulat „Noaptea cea lungă”, episodul 3 din sezonul 8 a bătut deja toate recordurile de audiență: 17,8 milioane de telespectatori în SUA. Episodul, care a avut cea mai mare durată din acest sezon (82 de minute), a fost accesibil și telespectatorilor români la TV luni seară. 


FOTO: wall.alphacoders.com

Echipa de producție a depus un efort considerabil pentru realizarea lui. Nu mai puțin de 55 de nopți au fost necesare pentru filmarea episodului, cea mai mare perioadă de timp din toată istoria serialului. Totuși, actrița Emilia Clarke spune că nimic nu se compară cu ceea ce vor vedea fanii seriei în următoarele episoade.

Conform producătorilor, episodul 4 va avea 78 de minute, în timp ce episoadele 5 și 6 vor dura 80 de minute.

Față de celelalte sezoane, care au avut câte zece episoade (șapte, în cazul sezonului 7), ultimul sezon din Urzeala tronurilor/Game of Thrones va avea doar șase episoade.

Vezi mai multe poze cu Emilia Clarke în GALERIA FOTO!
 

FULLSCREEN
Urzeala tronurilor, alertă de spoiler: „Episodul 5 va fi nebunie totală”, spune actrița Emilia Clarke
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO