Urzeala tronurilor, final neașteptat: Daenerys Targaryen, devorată de propriul ei dragon

Urzeala tronurilor, final neașteptat: Daenerys Targaryen, devorată de propriul ei dragon
Mama dragonilor, Daenerys Targaryen
Data: 27 Iunie 2019
Luna trecută, fanii Urzeala tronurilor au urmărit ultimul episod al serialului, când Daenerys Targaryen a fost ucisă de către chiar iubitul ei. 

Serialul ”Game of Thrones” a avut un final la care puțini fani se așteptau, cu câteva decese șocante și Bran Stark (interpretat de Isaac Hempstead-Wright) înscăunat pe tronul de fier.

Citește și: Hodor, din Urzeala tronurilor, vine să pună muzică la NEVERSEA 2019. Lista completă a artiștilor

După ce Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) aproape a distrus, într-un acces de furie, o cetate întreagă, Jon Snow (Kit Harington) a hotărât să intervină. Pentru a împiedica altă vărsare de sânge, acesta a înjunghiat-o în inimă pe femeia pe care o iubea. 

În chiar scena următoare, Drogon - ultimul dragon al lui Daenerys - topește tronul de fier cu răsuflarea sa de foc, apoi înșfacă trupul neînsuflețit al lui Daenerys și se pierde în zare.

Potrivit HuffPost însă, se pare că acesta a făcut mai mult decât să zboare cu trupul Mamei dragonilor. Conform unui antropolog criminalist, Dr Carolyn Rando, de la Institutul de Arheologie UCL, există mari șanse ca Daenerys ”să fi fost mestecată și înghițită” de propriul său dragon. 

Conform doctorului Rando, chiar dacă au fost crescute cu iubire și afecțiune, ”nu este ceva neobișnuit” ca animalele de companie să-și mănânce proprietarii decedați.

”Dacă vă uitați la studiile de caz, există anumite condiții. Când cineva trăiește singur, nu primește foarte multe vizite, apoi moare din cauza naturale - iar animalele de companie nu pot ieși din casă, nu au acces la mâncare - genul acesta de lucruri”.

Antropologul a concluzionat: ”Animalele au tendința de a-și linge stăpânii și se poate întâmpla să-i și mănânce, mai ales dacă simt gust de sânge, dar în acest caz o fac din cauza stresului sau ceva de genul”. 

Drogon a fost întotdeauna cel mai rău dragon din serial - și cu siguranță a mâncat în trecut oameni - dar ar fi mâncat-o el chiar pe Mama dragonilor?

Foto: Profimediaimages.ro

 

FULLSCREEN
Urzeala tronurilor, final neașteptat: Daenerys Targaryen, devorată de propriul ei dragon
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO