Urzeala tronurilor revine, dar fără Jon Snow și Daenerys Targaryen. Detalii din culisele serialului

Urzeala tronurilor revine, dar fără Jon Snow și Daenerys Targaryen. Detalii din culisele serialului
Kit Harington (Jon Snow) în Urzeala tronurilor. FOTO: wall.alphacoders.com
Citeste mai mult despre: Urzeala tronurilor, Bloodmoon, prequel, serial,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Iulie 2019
Data actualizare: 10 Iulie 2019
Urzeala tronurilor va avea o continuare de mare efect, iar asta s-ar putea să fie singura veste bună. Creatorul romanelor Game of Thrones, George R. R. Martin, a dezvăluit câteva detalii de la filmări.

Filmările la serialul care înlocuiește Urzeala tronurilor sunt în toi în Irlanda de Nord. Botezat Bloodmoon (nume încă neconfirmat) noul serial spune povestea primilor locuitori din Westeros, care poartă numele „copiii pădurii”. Acțiunea din serial, spune George R. R. Martin, se petrece cu 5.000 de ani înainte de cea din Urzeala tronurilor, astfel încât nu-i veți vedea pe Jon Snow, Daenerys Targaryen și toți eroii din serialul de succes difuzat de HBO.

Autorul romanelor care au stat la baza seriei Urzeala tronurilor a devăluit câteva secrete ale viitorului serial, într-un articol publicat de ew.com.

Westeros e împărțit în 100 de regate

Cele șapte regate din Urzeala tronurilor au fost cândva 100, iar serialul Bloodmoon va surprinde viața în aceste regate mai mici. Greu de controlat, dominate de haos și de lupte pentru dominație, cele 100 de regate din Westeros-ul „antic” vor încinge o bătălie, cel puțin la fel de atrăgătoare ca și cea pentru Seven Kingdoms.

Citește și: FOTO Bran Stark din Urzeala tronurilor, pe străzile din București. Ce face actorul englez în România

Familia Stark va apărea în serial

Una dintre cele mai vechi familii din Urzeala tronurilor, Stark, se trage din „primii oameni”, prin urmare ea nu are cum să lipsească din acțiunea serialului. Cu 5.000 de ani înainte de acțiunea din Urzeala tronurilor nu existau dragoni spune George R. R. Martin, însă asta nu înseamnă că nu vor fi alte creaturi. 

„Evident, vor fi morții vii – White Walkers – sau cum apar ei în cărțile mele, Ceilalți, însă asta va fi doar un aspect. Vor fi creaturi ca lupii și mamuții”, a spus acesta.

Citește și: Emilia Clarke, despre marele ei regret după Urzeala tronurilor: „Unde sunt dragonii mei?”

Fără picior de Lannister

Poate doar un picioruș acolo, însă familia Lannister nu va avea influență în noul serial. Vor trece mai multe generații până când Lannisterii se vor ridica și pretinde puterea. „Familia Lannister nu va fi acolo, încă, dar Casterly Rock va fi cu siguranță în serial. E ca Stânca Gibraltar. Este ocupat de oamenii de Casterly, al căror nume încă îl poartă în Urzeala tronurilor”.

Vezi și: Detalii neștiute despre Kit Harington (Jon Snow)

Nu sunt actori „principali”

George R. R. Martin a explicat că și în cazul acestui serial se va păstra tradiția din Urzeala tronurilor și nu vor fi anunțate numele actorilor „principali”. Autorul spune că serialul nu va avea actori și actrițe de prim rang, deoarece serialul este un „asamblu.” 

„Nu avem actori principali la o distribuție așa de mare”, a spus Martin.

Totuși, printre numele deja anunțate ca făcând parte din distribuție se numără actrițele Naomi Watts, Miranda Richardson, Naomi Ackie, Georgie Henley și Jamie Campbell Bower, dar și actorii Toby Regbo, Marquis Rodriguez, John Simm și Alex Sharp. 

  • FOTO: wall.alphacoders.com



VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies