Un nou documentar controversat susține că Prințesa Diana a încercat să se sinucidă de patru ori

Un nou documentar controversat susține că Prințesa Diana a încercat să se sinucidă de patru ori
Foto: Profimediaimages.ro
Data publicarii: 04 Mai 2020
Data actualizare: 24 Aprilie 2022
Prinții William și Harry sunt „foarte supărați” din cauza noului documentar controversat, care susține că prințesa Diana a încercat să se omoare de patru ori.

Potrivit The Sun, o serie în patru părți numită provizoriu „Being Me: Diana” va avea ca subiect traumele suferite de Prințesa Diana, de la lupta cu tulburările alimentare, la căsătoria ei nefericită cu Prințul Charles și copilăria dureroasă pe care a avut-o. 

Acest documentar va folosi imagini nemaivăzute din discursurile Dianei filmate înainte de moartea prințesei de Wales în 1997, precum și interviuri cu persoane care au fost aproapiate ei, pentru a aduce la lumină tulburările sale interioare cu puțin timp înainte de despărțirea de Charles în 1992.

Serialul este realizat de compania TV DSP și a companiei ITV Torvill And Dean. Proiectul este planificat pentru Netflix, dar încă nu a fost comandat.

Se pare că este o situație destul de apăsătoare pentru Prințul Harry, care a lucrat cu serviciul de streaming pentru a 75-a aniversare a Thomas The Tank Engine, după ce el și Meghan Markle au renunțat la funcția de membri activi ai familiei regale la începutul acestui an.

Ducele și ducesa de Sussex sunt, de asemenea, în discuții cu Netflix despre alte proiecte viitoare.

O sursă TV a declarat: „William și Harry vor fi foarte supărați. Este deosebit de chinuitor pentru Harry pentru că lucrează cu Netflix. Într-un moment în care Casa Regală a primit o lovitură cu plecarea lui Harry și Meghan, sincronizarea nu este bună”.

O purtătoare de cuvânt pentru Endemol Shine, compania-mamă pentru DSP, a declarat pentru The Sun: „Acesta nu este un show comandat și tot ceea ce se află în cadrul contractului este deja în domeniul public”.

Charles și Diana s-au căsătorit la Catedrala Sf. Paul în fața a 2.000 de oameni pe 29 iulie 1981.

În 1992, prim-ministrul John Major a anunțat că cei doi se vor separa, dar continuă să trăiască împreună la Palatul Kensington.

Au divorțat în 1996 și un an mai târziu Diana a murit într-un accident de mașină din Paris. În 2005, Prințul Charles s-a căsătorit cu Camilla Parker Bowles la Windsor Guildhall.

În materialele video lansate la sfârșitul lunii trecute, ducele de Sussex a introdus un program nou pentru Netflix, numit „Thomas and Friends: The Royal Engine”, care îi prezintă pe tatăl și bunica sa, prințul Charles și Regina, ca personaje animate.

O purtătoare de cuvânt a Palatului Buckingham a confirmat că proiectul a fost în desfășurare de multă vreme și a adăugat că „toată lumea era conștientă” de asta înainte de a fi difuzat, inclusiv Regina.

Vezi și: 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies