Veste mare pentru fanii lui Sylvester Stallone. Ce mesaj a publicat despre filmul "Rambo"

Veste mare pentru fanii lui Sylvester Stallone. Ce mesaj a publicat despre filmul Rambo
Sursa FOTO: Profimedia Images
Citeste mai mult despre: Sylvester Stallone, film, franciza, mesaj, Rambo,
Autor: Redactia
Data publicarii: 15 Iulie 2020
Data actualizare: 15 Iulie 2020
Sylvester Stallone a declarat în trecut că cel mai probabil fanii l-au văzut pe Rocky Balboa pentru ultima dată pe ecran, însă actorul se pare că are planuri de viitor pentru un alt personaj îndrăgit. 

Cu toate că ultimul film al francizei se numește "Rambo: Ultima luptă", actorul a sugerat că nu s-a ajuns chiar la înfruntarea finală. 

A fost lansată o versiune extinsă a filmului, iar Stallone și-a încântat fanii cu un mesaj publicat pe Instagram, pentru a susține campania de promovare. 

"Vezi aventura adevărată - <<Pur și simplu nu îl poți opri>>. Hai să îl ajutăm să ajungă pe primul loc în weekend! (S-ar putea întoarce). Mult respect, Sly", a scris actorul pe contul său de Instagram. 


Ultima parte a filmului "Rambo: Ultima luptă" permite realizarea unei continuări, însă un nou film "Rambo" s-ar putea să nu îl aibă pe Sylvester Stallone în rol principal. 

Înainte de lansarea peliculei, actorul a declarat că își dorește să vadă un film "Rambo" prequel.

"Rambo: Ultima luptă" a avut alocat un buget de aproximativ 50 de milioane de Dolari, iar încasările globale de aproape 100 de milioane de Dolari. Prin urmare, un nou film din celebra serie nu este exclus. Vezi și VIDEO: Mesajul Biancăi Adam către toți vloggerii din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies