Veste tristă pentru fani! Aparent, Iron Man va avea parte de o moarte glorioasă în "Avengers 4"

Veste tristă pentru fani! Aparent, Iron Man va avea parte de o moarte glorioasă în  Avengers 4
Citeste mai mult despre: tony stark, Avengers, Iron Man, Spiderman,
Data: 06 Septembrie 2018
Se pare că Iron Man-Tony Stark, personajul interpretat de Robert Downey Jr, va muri în cel de-al patrulea film "Avengers". 

După 10 ani de filme din universul Marvel, mulți dintre Răzbunătorii originali își pregătesc ieșirea din franciză, într-un fel sau altul. Aceștia au supraviețuit loviturii lui Thanos de la sfârșitul peliculei Avengers Infinity War, în timp ce personaje despre care știm deja că urmează să apară în propriile lor filme Marvel trebuie să se întoarcă din morți.

 În acest sens, regizorul Avengers 4 a recunoscut că aducerea acestora înapoi a presupus un “cost incredibil de mare”. 

Așadar, acum toți ochii sunt pe Iron Man, Captain American, Thor, Hulk, Black Widow și Hawkeye.

Imagini recente din sequel-ul producției Avengers 4, Spider-Man Far From Home, indică destul de clar că Tony Stark, alias Iron Man, și-a dat obștescul sfârșit.

Fanii își amintesc că Tony Stark a avut un rol important în toate cele trei filme în care Tom Holland l-a interpretat pe Spiderman. Aceasta l-a recrutat pe SpiderMan în Captain America Civil War, l-a antrenat în Spider-Man Homecoming și a ajuns alături de acesta pe planeta Titan, în Avengers Infinity War, unde Peter Parker a murit în brațele sale.  

Contractul lui Robert Downey Jr cu Marvel s-a încheiat, ceea ce înseamnă că este foarte posibil ca Tony Stark să-și dea viața pentru ca SpiderMan și toți ceilalți care au murit de mâna lui Thanos să se întoarcă din morți.

Astfel, de ce Iron Man ar lipsi din noul film Spider-Man Far From Home, în timp ce alte personaje secundare din filmele cu Iron Man sunt prezente?

De altfel, în filmele cu supereroi, moartea mentorului nu este ceva neobișnuit, iar o moarte glorioasă, pentru a-și salva prietenii, se potrivește perfect personajului interpretat de Robert Downey Jr în filmele din universul Marvel. 

Avengers 4 se va lansa în aprilie 2019, urmat de Spider-Man Far From Home, în iulie, anul următor. 

Foto: Instagram

FULLSCREEN
Veste tristă pentru fani! Iron Man va avea parte de o moarte glorioasă în "Avengers 4"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO