Veste uriașă pentru fanii serialului „Breaking Bad”

Veste uriașă pentru fanii serialului bdquo;Breaking Bad
Citeste mai mult despre: breaking ba, Breaking Bad,
Data: 07 Noiembrie 2018
Vince Gilligan, creatorul „Breaking Bad”, pregătește un lungmetraj, iar presa speculează că acest lungmetraj ar putea fi o versiune comprimată a serialului. 

Hollywood Reporter scrie că noua producție cinematografică va avea două ore, iar Gilligan ar urma să fie un soi de „one man show", de vreme ce, potrivit informațiilor preliminare, el ar urma să fie scenarist, producător executiv și regizor.

De asemenea, Hollywood Reporter mai scrie că filmările vor începe în această lună și se vor termina în februarie, anul viitor. Sub titlul de simplu zvon, publicația mai notează că filmul s-ar putea numi „Greenbriar". 

Serialul „Breaking Bad”, care s-a încheiat în 2013, a avut cinci sezoane și a fost un succes de critică.

Printre cele mai importante premii bifate de-a lungul timpului de acest serial se numără 16 Emmy Awards, un premiu BAFTA și un Glob de Aur. 

La rândul său, și Bryan Cranston a fost recompensat la categoria „cel mai bun actor - dramă" pentru personajul pe care l-a interpretat în serial: Walter White, un profesor de chimie dintr-un liceu american, devenit traficant de droguri în New Mexico.

Cranston nu e singurul actor care a fost recompensat pentru prestația sa artistică din acest serial: atât Anna Gunn, cât și Aaron Paul au fost premiaţi, la rândul lor, pentru rolurile secundare pe care le-au făcut în „Breaking Bad".
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO