VIDEO Ce s-a întâmplat în sala de cinema, imediat după ce românii au văzut filmul „Romina, VTM!”

VIDEO Ce s-a întâmplat în sala de cinema, imediat după ce românii au văzut filmul Romina, VTM!
Citeste mai mult despre: Romina VTM, cinema, film,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 04 Ianuarie 2023
Data actualizare: 04 Ianuarie 2023
Începutul de an a adus în sălile de cinema din țara noastră un nou film românesc, „Romina, VTM!”, în care apar mai multe vedete, precum Bogdan de la Ploiești, BRomaina, Nicole Cherry, YNY Sebi, Selly, Tzancă Uraganu, Cosmina Păsărin și Cristina Pucean.

În film, Romina (interpretată de Nicole Cherry) încearcă să salveze terasa tatălui său din Costinești. Printr-o împrejurare, ea ajunge să se îndrăgostească de Valentin (interpretat de actorul Rareș Maris), un turist venit în vacanță la mare, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige bani. Romina, o fată cu un suflet mare, îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino (interpretat de Bogdan de la Ploiești), fostul iubit al Rominei, care îl face să devină gelos pe Valentin, și de aici surprizele se țin lanț.

Potrivit unui comunicat oficial, „Romina, VTM!” este cel mai bine vândut film românesc în pre-sale din toate timpurile: 35.000 de bilete! Iar peste 54.364 de oameni au mers deja să vadă pelicula în cinematografe. Până acum, recordul de bilete vândute era deținut de comedia „Teambuildig”.

„Această performanță ne bucură foarte mult. Este un semn foarte bun, nu doar pentru «Romina, VTM!», ci și pentru filmul românesc în general. Faptul că românii au un apetit atât de mare să meargă în sala de cinema este îmbucurător și sperăm ca cei care au fost la cinema să le spună și prietenilor lor să meargă la film”, a spus Selly.

Din păcate, însă, pe TikTok au început să apară filmulețe realizate în sălile de cinema, imediat după ce lumea a văzut filmul „Romina, VTM!”, iar imaginile sunt de-a dreptul revoltătoare. După cum se poate vedea în clipul video de mai jos, cei care au vizionat pelicula au lăsat în urma lor o mizerie de nedescris.

@janv913 #romina #cinema #fy ♬ original sound - Cristian Moise

„Ia uitați. Au venit românii la Romina! Ia uite. S-au eschivat. Frumos. Și așa e în toată sala”, a spus cel care a pus pe TikTok filmulețul.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!