VIDEO John Wick se întoarce! S-a aflat data lansării filmului de acțiune. Ce misiune are celebrul personaj

VIDEO John Wick se întoarce! S-a aflat data lansării filmului de acțiune. Ce misiune are celebrul personaj
Citeste mai mult despre: John Wick, 2019, Keanu Reeves,
Data: 23 Ianuarie 2019
Keanu Reeves se întoarce pe marile ecrane cu partea a treia din seria "John Wick".

Filmul se va lansa anul viitor, pe 17 mai, în Statele Unite ale Americii. Acțiunea acestei părți se va concentra foarte mult pe evoluția personajului interpretat de Keanu Reeves.
 


"Ne-am gândit să introducem secvenţe cu unele amintiri ale lui John, pentru a clarifica cine este şi încotro se îndreaptă. Vrem, de asemenea, să arătăm ce este cu misterioasa organizație a asasinilor şi cum funcționează ea. Nu pot da mai multe detalii acum, însă vă asigur că va fi o completare grozavă a călătoriei lui John Wick”.  a spus regizorul Chad Stahelski, conform celor de la Deadline

Potrivit digital trends, filmul se va petrece în New York, unde John Wick încearcă să-și elimine inamicii care vor să-l asasineze.

Laurence Fishburne și Ian McShane își vor retrăi rolurile din filmele anterioare, iar Halle Berry va juca și ea pentru prima dată în celebra serie. Aceasta va avea un rol esențial pentru a-l ajuta pe John Wick să scape de mafie.  

"John Wick 1" (2014) a avut încasări de peste 80 de milioane de dolari, iar "John Wick 2" (2017) a avut încasări de 171 de milioare de dolari.

Foto - Getty Images

FULLSCREEN
VIDEO John Wick se întoarce! S-a aflat data lansării filmului de acțiune. Ce misiune are de îndeplinit celebru personaj
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO