VIDEO Ryan Reynolds, interviu exploziv despre ultimul film al lui Michael Bay

VIDEO Ryan Reynolds, interviu exploziv despre ultimul film al lui Michael Bay
Autor: Dan Brumar
Data: 20 Septembrie 2018
Ryan Reynolds (41 de ani) a acordat un interviu cu adevărat exploziv despre rolul pe care îl joacă în filmul „Six Underground”, regizat de Michael Bay. 

Ryan Reynolds, cunoscut pentru rolul său plin de savoare din Deadpool 2, a publicat recent un filmuleț pe rețelele sociale în care povestește cu calm care este cea mai interesantă parte din colaborarea pe care o are cu Michael Bay în noul său film. Cu o atitudine destul de detașată și relaxată, Ryan susține: „Nu știu, o mulțime de oameni ar spune probabil acțiunea, dar pentru mine e liniștea. Sunt momentele astea liniștite”. De îndată ce menționează cuvântul „liniște”, fundalul se animă cu explozii și o coliziune de mașini, care pun la îndoială tot ce spune Ryan. Zgomotul însă nu-l deranjează pe Ryan, care continuă să vorbească, ignorând ce se întâmplă în spatele lui.

Deși actorul a marcat momentul într-un mod cât se poate de amuzant, acțiunea filmului va fi mult mai antrenantă și explozivă. Cu toate acestea nu veți putea vedea acele explozii pe un ecran mare, deoarece Six Underground va fi difuzat doar pe Netflix, notează uproxx.com. Cu un buget de 150 de milioane de dolari, Six Underground va fi cel mai scump film produs de gigantul media, după pelicula Bright. 

Six Underground spune povestea a șase miliardari care își înscenează moartea, pentru a forma o trupă de „șoc” cu scopul de a le veni de hac „băieților răi”.

Din distribuție fac parte Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Dave Franco, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Corey Hawkins și Ben Hardy.

Ryan Rodney Reynolds este actor canadian de film și televiziune, cel mai cunoscut pentru rolurile sale din filme ca Definitely, Maybe, The Proposal, The Change-Up și Deadpool. Cariera lui Reynolds a început în 1990, când a interpretat rolul lui Billy Simpson din serialul canadian Hillside produs de Nickelodeon. 

Ulterior, a jucat în serialul american Two Guys, A Girl and a Pizza Place și în filmul Van Wilder din seria National Lampoon, în rolul studentului la medicină Michael „Berg” Bergen. În 1993–1994 a jucat în mai multe episoade din The Odyssey ca Macro. 

FULLSCREEN
VIDEO Ryan Reynolds, interviu exploziv despre ultimul film al lui Michael Bay
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO