VIDEO Un personaj din noul film de animație Scooby-Doo e gay. Cum au aflat internauții

VIDEO Un personaj din noul film de animație Scooby-Doo e gay. Cum au aflat internauții
Filmul „Trick or Treat Scooby-Doo!” a fost lansat la 4 octombrie 2022. FOTO: YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Octombrie 2022
Data actualizare: 06 Octombrie 2022
După decenii de suspiciuni, internauții și fanii seriei de animație Scooby-Doo au aflat că un personaj îndrăgit este gay. Este vorba despre Velma Dinkley, fata cu părul roșcat din desenul animat cu milioane de fani în întreaga lume. Dezvăluirea a fost făcută în noul film animat „Trick or Treat Scooby-Doo!”.

Velma Dace Dinkley, personajul fictiv al desenelor animate americane Scooby-Doo este lesbiană, au confirmat producătorii filmului animat Trick or Treat Scooby-Doo! 

Fanii personajului de desen animat au comentat intens știrea, pe Twitter, unde imagini sugestive au fost distribuite masiv.

Anunțul pune capăt speculațiilor din ultimele două decenii referitoare la sexualitatea personajului Velma, tânăra cu o inteligență superioară camarazilor săi din seria de animație.

Clipul decupat din filmul recent lansat a stârnit comentarii intense și distribuiri multiple în mediul online. Cele mai favorabile reacții au venit de la membrii comunității LGBT, care au salutat modul în care a evoluat animația Scooby-Doo.

Velma își dezvăluie preferințele sexuale în momentul în care o întâlnește pe Coco Diablo, personajul fictiv din film, designer de costume și liderul unei organizații criminale cu sediul în Coolsville.

Seria Scooby-Doo a fost lansată în 1969 și îi prezintă pe adolescenții Fred Jones, Daphne Blake, Velma Dinkley și Shaggy Rogers și pe marele danez vorbitor Scooby-Doo care se luptă cu mai multe creaturi supranaturale pentru a rezolva o serie de mistere.

Fotografii: YouTube

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies