VIDEO Will Smith le-a mulțumit fanilor în 14 limbi străine pentru succesul celui mai recent film al său

VIDEO Will Smith le-a mulțumit fanilor în 14 limbi străine pentru succesul celui mai recent film al său
Will Smith, în fața celui mai mare succes de Box office. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 01 Iulie 2019
Will Smith a realizat o performanță incredibilă cu filmul Aladdin, care a generat cele mai mari încasări dintre toate peliculele în care actorul a jucat.

Actorul Will Smith știe cum să le mulțumească celor care îi apreciază munca. Ultimul său film, Aladdin, se bucură de un succes incredibil în cinematografe, motiv pentru starul american să-și arate recunoștința față de cei care au făcut acest lucru posibil.

Aladdin tocmai a întrecut Ziua Independenței la încasări globale, generând aproape 875 de milioane de dolari. Până acum, cel mai mare succes de Box office al său, Ziua Independenței, s-a oprit la 817,4 milioane de dolari.

Citește și: Faceți loc, vin băieții răi! Martin Lawrence și Will Smith, surprinși la filmări pe străzile din Miami


FOTO: wall.alphacoders.com

Într-un filmuleț postat pe Instagram, Will Smith le-a mulțumit în 14 limbi străine fanilor lui, fiindcă Aladdin a fost bine primit de public pe tot mapamondul.

„Azi, Aladdin a depășit Ziua Independenței, devenind filmul cu cele mai mari încasări din cariera mea. Vă mulțumesc”, a spus Smith în engleză, după care și-a arătat recunoștința în chineză, rusă, portugheză, spaniolă, franceză, italiană, japoneză, germană, ebraică și alte limbi ale planetei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Will Smith este duhul lămpii fermecate

În filmul Aladdin, Will Smith a fost distribuit de regizorul Guy Ritchie în rolul duhului lămpii fermecate. Actorul american joacă alături de Mena Massoud (serialul Jack Ryan) și Naomi Scott (prințesa Jasmine).

Citește și: Will Smith, viral pe internet la 50 de ani. Starul din Bad Boys face toate nebuniile pe care le-a evitat la 20

Aladdin este o producție Disney, o adaptare modernă a filmului de animație cu același nume lansat în 1992. Anterior, fanii filmului l-au putut vedea pe Robin Williams în rolul duhului din lampa fermecată.

„E un film atât de bine realizat, cu o muzică incredibilă, încât nu părea să poată fi schimbat ceva la el. Așa că provocarea cea mai mare a fost cum să-l facem proaspăt și, în același timp, să dăm publicurilor ceva nou, în timp ce păstrăm ceea ce le place”, a explicat producătorul Jonathan Eirich.

Filmul Aladdin a fost lansat în România la 29 mai 2019.

FULLSCREEN
VIDEO Will Smith le-a mulțumit fanilor în 14 limbi străine pentru succesul celui mai recent film al său
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies