Vrei să joci în film cu Dragoș Bucur? Înscrie-te la cursurile Actoriedefilm.ro și află care sunt șansele tale!

Vrei să joci în film cu Dragoș Bucur? Înscrie-te la cursurile Actoriedefilm.ro și află care sunt șansele tale!
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Octombrie 2021
Data actualizare: 18 Octombrie 2021
Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol vor juca în partea a doua a comediei „Două lozuri” (2016). Filmările vor începe în toamna anului 2022, iar din distribuție ar putea face parte oricine urmează cursurile de actorie la Actoriedefilm.ro.

În perioada 15 noiembrie 2021 – 15 mai 2022, Actoriedefilm.ro susține, în colaborare cu Studioul 2DB Film, un nou atelier dedicat actoriei de film. Cursurile școlii Actoriedefilm.ro sunt pentru toți cei pasionați de actorie și care cred că au ceva de oferit marelui ecran, fie că sunt actori profesioniști, amatori sau începători, tineri sau bătrâni, slabi sau mai plinuți, frumoși sau mai puțin frumoși. 

Cursurile vor dura 6 luni, cu o frecvență de două ori pe săptămână, iar la final cei prezenți vor avea ocazia să ia parte la un casting realizat de regizorul Paul Negoescu și să joace în continuarea filmului Două lozuri. Vezi trailerul AICI! Filmările vor începe în toamna anului 2022. 

Ce spun cei trei actori principali despre Două lozuri 2

Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, cei trei actori care i-au interpretat pe Sile, Dinel și Pompiliu în căutarea frenetică și hilară a biletului de loterie pierdut, promit că umorul de situație, comicul dialogurilor și, desigur, o poveste la fel de captivantă vor fi din nou la ele acasă, pe marele ecran. 

A durat 5 ani să ne urnim, dar acum am hotărât cu toții că este momentul potrivit pentru începerea acestui nou proiect. Știm că așteptările spectatorilor sunt foarte mari, având în vedere succesul primei părți, dar odată luată decizia nimic nu ne va mai opri să facem o nouă comedie de calitate”, declară Alexandru Papadopol. 

În ultimii 5 ani mi s-au adresat aceleași două întrebări: Ce culoare are mașina? și Când o să apară Două lozuri 2? Acum pot răspunde: Culoarea mașinii este albă, iar Două lozuri 2 se va filma anul viitor”, adaugă Dorian Boguță.

La rândul său, Dragoș Bucur spune că „povestea celor trei personaje există, noi suntem pregătiți, mai lipsesc doar noii cursanți și un nume genial pentru film! Așteptăm propuneri din partea fanilor”.

Mai multe informații despre înscrieri și cursuri sunt disponibile pe site-ul www.actoriedefilm.ro

Filmul „Două lozuri” este unul dintre cele mai iubite filme românești din ultimii ani, a fost selecționat în festivaluri de film din toată lumea și a câștigat premiile „Best Comedy Feature” la Fort Lauderdale International Film Festival din Statele Unite ale Americii, „Premiul publicului” la Premiile Gopo, „Premiul juriului - Best Film” la Monte-Carlo Comedy Film Festival, Mențiune specială „International Feature Film” la Zurich Film Festival.

Alte 10 nominalizări la Beijing International Film Festival, Premiile Gopo, Namur International Festival of French-Speaking Film, São Paulo International Film Festival, Transilvania International Film Festival (TIFF) și Zurich Film Festival spun totul despre succesul său. 

De asemenea, a beneficiat de cronici excelente în cele mai prestigioase ziare și reviste de film precum „Variety”, „Hollywood Reporter” sau „New York Times” unde a fost nominalizat la Critic's Pick (alegerea săptămânii), iar revista Slant Magazine l-a adăugat în topul celor mai bune filme distribuite în S.U.A. în 2021.

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies