”X-Men: Dark Phoenix”, cel mai prost debut din istoria francizei. Ce încasări a avut în weekend-ul premierei

X-Men: Dark Phoenix , cel mai prost debut din istoria francizei. Ce încasări a avut în weekend-ul premierei
Citeste mai mult despre: X-Men Dark Phoenix, box office,
Data: 10 Iunie 2019
Cel de-al 12-lea și ultimul film din franciza ”X-Men” a avut premiera în weekend-ul care tocmai a trecut.

Producția, care a costat 200 de milioane de dolari, a avut încasări modeste pentru weekend-ul premierei, cu mai puțin de 33 de milioane la box office-ul american.

Citește și: Nuntă-surpriză. Joe Jonas și Sophie Turner s-au căsătorit la Las Vegas

Pe lângă faptul că a primit recenzii proaste, "Dark Phoenix" s-a situat pe locul doi în topul încasărilor, în acest weekend, iar publicul care a plătit bilet să vadă noua peliculă i-a dat, de asemenea, un B minus pe CinemaScore.

Superproducția "Dark Phoenix" a fost surclasată de filmul de animație "The Secret Life of Pets 2", care a avut încasări de 47,1 milioane de dolari în Statele Unite. Producția, o colaborare Universal Pictures și Illumination, a costat 80 de milioane de dolari, iar pe plan internațional a depășit 97 de milioane, semnalând un câștig frumos pentru studiouri. 

Regizat de Simon Kinberg, "Dark Phoenix" relatează povestea lui Jean Grey, interpretată de Sophie Turner, actrița care a devenit celebră o dată cu rolul Sansa Stark din ”Urzeala tronurilor”. Din distribuție mai fac parte James McAvoy, Michael Fassbender și Jennifer Lawrence. 

Deși în Statele Unite nu a avut un public entuziast, "Dark Phoenix" are încasări, până acum, de 107 milioane de dolari, din 53 de teritorii, inclusiv China. Astfel, încasările totale se ridică la 140 milioane de dolari.

Foto: Facebook, Getty

FULLSCREEN
”X-Men: Dark Phoenix”, cel mai prost debut din istoria francizei. Ce încasări a avut în weekend-ul premierei
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO