„Anatomia lui Grey” se termină în 2020? Ellen Pompeo: „Simt că am spus cam tot ce aveam de spus”

Anatomia lui Grey se termină în 2020? Ellen Pompeo: Simt că am spus cam tot ce aveam de spus
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Septembrie 2018
Data actualizare: 25 Septembrie 2018
Fanii serialului „Anatomia lui Grey” ar putea primi această veste cu amărăciune, dar eroina filmului, Ellen Pompeo, anunță încheierea unui capitol de succes. 

Sezonul 16 al serialului „Anatomia lui Grey” ar fi ultimul pentru actrița Ellen Pompeo, al cărei contract cu postul care difuzează producția expiră în 2020. Eroina din „Anatomia lui Grey” a explicat într-un interviu acordat revistei Entertainment Weekley că are proiecte noi care o așteaptă din 2020. 

„Nu știu dacă sunt pregătită acum să fac vreun anunț formal legat de viitorul meu în acest show, dar simt cu adevărat că am cam spus toate poveștile care le puteam spune. Sunt foarte încântată să fac niște lucruri noi, e timpul să le mai combin. Sunt încântată de cariera mea de producător și cu siguranță îmi doresc o schimbare”, a spus Ellen Pompeo pentru Entertainment Weekly, revistă care va apărea pe piață cu povestea serialului pe 28 septembrie 2018.

FOTO: Ellen Pompeo, în rolul Meredith Grey

Contractul lui Ellen Pompeo expiră în 2020, iar producătorii serialului au explicat deja că rolul lui Meredith Grey nu poate fi jucat de altcineva. Asta înseamnă că serialul se va opri la sezonul 16, la 15 ani de la lansarea pe micile ecrane. Serialul s-a aflat într-un impas în momentul în care Patrick Dempsey și Sandra Oh au părăsit platoul de filmare. Singurele care au rămas să țină steagul sus au fost Ellen Pompeo și Shonda Rhimes, creatoarea serialului. Însă, aceasta din urmă a predat ștafeta serialului echipei sale, ceea ce ar putea fi un semnal pentru Pompeo să „abandoneze nava”. 

Până atunci, fanii serialului se pot delecta cu sezonul 15, care va fi la TV începând cu 27 septembrie 2018. Vorbind despre sezonul 15, Ellen Pompeo spune că va fi cel mai bun de până acum.

Ce veți vedea în sezonul 15 Anatomia lui Grey

Megan Hunt, sora lui Owen Hunt și logodnica lui Nathan Riggs, revine în sezonul 15, deși toți o credeau moartă. După ce a servit în Armată, ca medic chirurg, Megan fusese dată dispărută într-o misiune din Irak, dar acum se întoarce luându-i pe toți prin surprindere. Mai ales pe Meredith Grey și pe Nathan, care formau un cuplu de câțiva ani. Nathan își dă seama brusc că Megan e marea lui dragoste și o pune pe Meredith pe locul doi.

FOTO: Kevin McKidd, în rolul Owen Hunt

Owen zboară spre Germania pentru a se întâlni cu Theodora (Teddy) Altman, pregătit pentru a încerca o relație. Totul decurge normal până când Teddy află că Owen s-a culcat cu Amelia Shepherd, ceea ce îi spulberă lui Owen orice vis de a începe o relație cu Teddy. 

Mai multe vedeți pe micile ecrane.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies