„Bohemian Rhapsody”, regele box office-ului american. Ce încasări a generat în primul weekend de la lansare

bdquo;Bohemian Rhapsody , regele box office-ului american. Ce încasări a generat în primul weekend de la lansare
Data: 05 Noiembrie 2018
„Bohemian Rhapsody” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. 

Drama biografică regizată de Bryan Singer și Dexter Fletcher, cu Rami Malek în rolul principal, a debutat pe primul loc în box office-ul american. 

Presa de specialitate scrie că, în primul weekend de la lansare, filmul a avut încasări de aproape 50 de milioane de dolari doar în Statele Unite și peste 140 de milioane de dolari la nivel global. 

Pelicula spune povestea începuturilor trupei britanice Queen și îi are în distribuție pe Rami Malek (în rolul legedarului Freddie Mercury), pe Ben Hardy (în rolul lui Roger Taylor), pe Joshen Mazzello (în rolul lui John Deacon) și pe Gwilym Lee (în rolul lui Brian May). 

Deși Rami Malek e văzut ca un candidat sigur la Oscaruri pentru rolul pe care îl face, totuși filmul în sine nu a stârnit entuziasmul criticilor, el având un scor de 60% pe site-ul de specialitate Rotten Tomatoes.

Criticii îl consideră un film plin de clișee, care distorsionează realitatea și nu reușeste să prezinte nimic memorabil din istoria Queen.

De cealaltă parte, Malek a fost lăudat pentru că portretizează un Freddie foarte apropiat de cel real. Actorul, care are deja în palmares un premiu Emmy, s-a remarcat prin rolul pe care îl face în serialul TV „Mr. Robot”, descris de critici drept „un fel de Fight Club, dar cu hackeri”. 
 
Poți urmări trailer-ul mai jos: 

În topul filmelor care fac ravagii în box office-ul american găsim și pelicula „The Nutcracker and the Four Realms", cu Keira Knightley, Morgan Freeman şi Helen Mirren în rolurile principale. Pelicula a debutat pe poziția a doua, cu încasări de peste 20 de milioane de dolari.

Un alt debut interesant a fost „Nobody's Fool", cu Tiffany Haddish, Tika Sumpter şi Whoopi Goldberg în rolulrile principale, care s-a clasat pe locul trei, cu încasări de aproape 15 milioane de dolari. 

Drama muzicală „A Star is Born", cu Lady Gaga și Bradley Cooper în rolurile principale, a coborât două locuri, până pe patru, generând încasări de 11,1 milioane de dolari. 

Pe locul cinci în box offfice-ul american găsim filmul horror „Halloween”, cu Jammie Lee Curtis în rol principal, și încasări de 11 milioane de dolari. 

Pe locul al șaselea se află lungmetrajul „Venom”, cu încasări de aproape 8 milioane de dolari. 

„Venom" se află în aceeași situație ca „Bohemian Rhapsody": pelicula a fost desființată de critici, dar a făcut încasări-record de box office.

Pe locul șapte găsim „Smallfoot”, cu 3, 8 milioane de dolari, pe locul opt s-a clasat „Goosebumps”, cu 3,7 milioane de dolari, pe nouă a căzut „Hunter Killer”, cu 3,5 milioane de dolari, iar pe zece a trecut drama „The Hate You Give”, care a generat încasări de 3,4 milioane de dolari. 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO