„E un cretin, iar filmele sale sunt niște gunoaie!" Pe cine a supărat Quentin Tarantino

E un cretin, iar filmele sale sunt niște gunoaie! Pe cine a supărat Quentin Tarantino
Citeste mai mult despre: Quentin Tarantino, ennio morricone,
Autor: Redactia
Data publicarii: 12 Noiembrie 2018
Data actualizare: 12 Noiembrie 2018
E considerat unul dintre cei mai buni regizori din lume, dar nici măcar el nu scapă de criticile haterilor.

Cunoscutul compozitor italian Ennio Morricone, câștigător al unui premiu Oscar pentru muzica din filmul „The Hateful Eight”, a spus că regizorul Quentin Tarantino e un „cretin” și că filmele sale sunt „niște gunoaie”.

Morricone a și detaliat natura nemulțumirilor sale. „Are un stil haotic și lipsit de originalitate. El nu lucrează ca un regizor normal. Modul în care lucrează e foarte, foarte haotic. Vorbește fără să se gândească prea mult înainte. Te sună de pe o zi pe alta și îți spune că vrea să primească o coloană sonoră completă. Nu e normal la cap. I-am spus că a fost ultima dată când colaborez cu el. Gata, asta a fost tot, nu am de gând să mai colaborez cu un asemenea idiot.”, a spus Morricone.

Morricone a continuat spunând: „Omul ăsta e un cretin. El doar fură de la alții tot felul de chestii și apoi le pune la un loc. Nu e nimic original în filmele lui. Eu nici măcar nu îl consider un regizor. Regizori pot fi considerați Huston, Wilder, Hitchcock. Tarantino nu e regizor, el e doar cretin.”

Compozitorul l-a criticat pe Tarantino în cadrul unui interviu care va fi publicat în luna decembrie în ediția germană a revistei Playboy.

Mai jos poți asculta și un top al celor mai bune 10 piese din filmele lui Tarantino: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies