„Romanian Tradition”, scurtmetrajul regizat de Pavel Bartoș, este acum disponibil și pe YouTube

bdquo;Romanian Tradition , scurtmetrajul regizat de Pavel Bartoș, este acum disponibil și pe YouTube
Citeste mai mult despre: Romanian Tradition, Pavel Bartos,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 31 Mai 2020
În anul 2019, Pavel Bartoș a debutat ca regizor de film, iar primul său scurtmetraj, „Romanian Tradition”, a fost vizionat în premieră în acest an la PRO TV, imediat după finala „Românii au talent” 2020.

Comedia românească regizată de Pavel Bartoș prezintă experiența a doi studenți care nimeresc din întâmplare la o nuntă de la sat și, încercând să respecte toate tradițiile românești, deturnează nunta.

Citește și

Scurtmetrajul, care a fost lider de audiență, are o distribuție de nota 10, printre care îi regăsim pe Adrian Titieni, Elvira Deatcu, Alexandru Papadopol, Vladimir Purdel și Cătălin Neamțu.

„A fost foarte multă adrenalină, multă inconștiență, enorm de mult curaj și foarte multă responsabilitate. Este foarte grea această meserie, dar mi-a plăcut teribil de mult această nouă provocare. Sceanariul îl aveam în minte de 20 de ani, dar l-am scris într-o noapte, preproducția în 2 săptămâni, am filmat în 3 zile şi 2 nopţi. Și tocmai de aceea, vrea să mulțumesc din suflet echipei de producție și actorilor care m-au înțeles și au sărit cu mine în această aventură pe care am dus-o la capăt atât de bine”, a spus Pavel Bartoș despre experiența lui ca regizor și despre comedia „Romanian Tradition”.

De sâmbătă, 30 mai 2020, filmul este disponibil și pe canalul de YouTube al lui Pavel Bartoș, astfel că oricine dorește să se bucure de un umor incredibil, de situații care par fără de scăpare și să vadă personaje cu povești și reacții care asigură unicitatea trebuie să vizioneze „Romanian Tradition”!

FULLSCREEN
„Romanian Tradition”, scurtmetrajul regizat de Pavel Bartoș, este acum disponibil și pe YouTube
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies