„Salvați de clopoțel” revine în această vară, după 30 de ani de pauză. Cine joacă în noua serie

bdquo;Salvați de clopoțel  revine în această vară, după 30 de ani de pauză. Cine joacă în noua serie
„Salvați de clopoțel” revine, dar echipa nu e completă. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 07 Ianuarie 2020
Serialul de care adolescenții români s-au îndrăgostit în anii ’90 va avea o continuare. La 30 de ani de la lansarea sa în SUA, „Salvați de clopoțel” revine, de data aceasta în mediul online.

Continuând acțiunea abandonată în 1993, noua serie Salvați de clopoțel va spune povestea altor elevi de liceu transferați la Bayside High, în cadrul unui program inițiat de guvernatorul Californiei, Zack Morris.

Citește și

Din distribuția serialului din 2020 fac parte Mario Lopez (A.C. Slater) și Elizabeth Berkley (Jessie Spano), pe care i-ați văzut și în serialul original. Mark-Paul Gosselaar (Zack Morris) și Tiffany Thiessen (Kelly Kapowsky) nici nu au fost invitați să joace în cele 10 episoade ale continuării.

Elizabeth Berkley și Mario Lopez. FOTO: Getty Images

Însă, distribuția noului serial este completată de Josie Totah, cunoscută din serialele Glee și Jessie, dar și din filmul Spider-Man: Homecoming. Aici va juca rolul unei majorete de la liceul Bayside, care este deopotrivă admirată și temută de colegii ei.

Josie Totah, care în trecut se recomanda J.J. Totah, a recunoscut într-un articol publicat în revista Time că vrea să fie asimilat drept femeie, deși s-a născut bărbat.

„Mă identific drept femeie, în mod special ca femeie transgender. Iar numele meu este Josie Totah”, spunea actrița în revista Time.

Citește și: Actorii din Salvați de clopoțel, reunire după 30 de ani. De ce a lipsit Screech

Alături de ea va mai juca John Michael Higgins, în rolul directorului Toddman. 

Continuarea serialului original Salvați de clopoțel va avea premiera în această vară și va fi difuzată de platforma de streaming online Peacocktv.com, deținută de NBC.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Profei îi place să stea cu Profu'

FULLSCREEN
„Salvați de clopoțel” revine în această vară, după 30 de ani de pauză. Cine joacă în noua serie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies