WhoGonStopUs

Data publicarii: 03 Mai 2013
Data actualizare: 03 Mai 2013
Juriul a avut o decizie greu de luat cand a avut de ales pentru locul al treilea si un loc in marea finala intre micutii, dar foarte talentatii dansatori Mihai Ungureanu si partenera sa Ionela Tarus si trupa WhoGonStopUs.

Desi au oferit un moment extraordinar si au fost foarte expresivi, micutii Ionela si Mihai nu au trecut mai departe, dar au primit niste prieteni pe cinste, doi ursuleti mari de plus care sa le aduca aminte de performanta lor de pe scena “Romanii au talent”.

A fost momentul de dans perfect dupa parerea mea!” a spus cu entuziasm juratul Andi Moisescu dupa ce a urmarit dansul impecabil interpretat si ales de trupa WhoGonStopUs. Se pare ca “nimeni si nimic” este raspunsul pe care il primesc cei 7 tineri la intrebarea inclusa in numele lor de scena, “cine o sa ne opreasca” din a merge mai departe.

Din semifinala asta, acesta este momentul meu favorit!”, a tinut sa precizeze Mihai Petre care s-a aratat impresionat de faptul ca  niste dansatori atit de buni individual reusesc sa formeze o echipa atat de buna, lucru foarte rar intalnit. Laudele au fost cu atat mai valoroase cu cat au venit de la temutului jurat Mihai Petre, un adevarat reper al dansului.

Te simti erou? Hai sa ne arati ce stii! Inscrie-te in urmatorul sezon "Romanii au talent"!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies