Corul Fiat Lux

Data publicarii: 03 Mai 2013
Data actualizare: 03 Mai 2013
Desi ultimii in concurs, Corul Fiat Lux din Oradea au fost primii in topul preferintelor telespectatorilor care i-au votat si i-au trimis astfel in editia care va stabili cine este cel mai talentat roman al celui de-al treilea sezon si castigatorul marelui premiu de 120.000 de euro.

Desi au recunoscut cu mana pe inima ca la inceput nu si-au putut imagina ca un cor poate oferi deopotriva emotie, variatie, spectacol, la finalul numarului lo,r cei trei jurati au facut apel la voturile telespectatorilor pe care i-au indemnat sa voteze.

Va vreau in finala!”,au spus pe rind cei trei jurati care s-au arat impresionati de talentul, munca  si de alegerile foarte potrivite pe care le-au facut. “Parea imposibil sa transformi un cosmar de-al meu intr-un vis frumos”, a spus Mihai Petre facind referire la melodia “Vara nu dorm” care l-a terorizat de-a dreptul in timpul preselectiilor cind zeci de concurenti au intrepretat-o unii mai prost decat ceilalti.

Corul Fiat Lux
a intrecut insa toate asteptarile si a oferit un moment cu adevarat special ridicind atit publicul cit si juriul in picioare.

Te simti erou? Hai sa ne arati ce stii! Inscrie-te in urmatorul sezon "Romanii au talent"!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies