TERMENI SI CONDITII PRO TV

Bine ati venit pe www.protv.ro

I. INTRODUCERE

Acest document se adreseaza exclusiv persoanelor fizice care au calitatea de utilizatori ai serviciilor de comunicatii electronice si care viziteaza si/sau utilizeaza Serviciul, indiferent de forma si/sau modalitate. Serviciul nu este oferit spre si nu poate fi achizitionat de o persoana juridica, indiferent de forma acesteia de organizare si/sau functionare.

Termenii si conditiile au valoare contractuala intre PRO TV si Utilizator, iar accesarea si utilizarea Websiteului, Aplicatiilor Mobile si/sau a oricaror servicii disponibile in cadrul Serviciului, inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni componente ale acestuia, se poate face numai in conformitate cu Termenii si conditiile aici prezentate.

Indiferent de modalitatea prin care Utilizatorul acceseaza si/sau utilizeaza Serviciul, fie prin simpla navigare, fie prin inregistrarea si crearea unui cont de Utilizator, Utilizatorul accepta Termenii si Conditiile, asigurand PRO TV ca a citit cu atentie prevederile acestora si ca a inteles si ca accepta pe deplin continutul lor. Acesti Termenii si Conditii se aplica inclusiv Continutului disponibil in cadrul Serviciului, respectiv functiilor si serviciilor oferite de PRO TV Utilizatorilor sai prin intermediul Websiteului, a Aplicatiilor Mobile si/sau a Serviciului.

Acesti Termeni si Conditii se aplica utilizarii de catre Utilizator a majoritatii produselor si serviciilor pe care le punem la dispozitie prin intermediul Serviciului, fara a furniza insa in cadrul acestui document o lista completa a produselor si serviciilor din cadrul Serviciului. Va rugam sa retineti ca este posibil ca unele servicii si/sau Continutul sa fie supuse unor termeni si conditii de utilizare diferiti si, in acest caz, veti fi directionat catre acesti termeni si conditii sau vi se va atrage atentia asupra acestui lucru.

Definirea unor termeni

"Aplicatii Mobile" inseamna toate si oricare dintre aplicatiile mobile realizate in legatura cu Website-ul si/sau serviciile oferite PRO TV care au legatura cu Website-ul.

Cont” inseamna spatiul pus la dispozitia persoanelor fizice, care le permite acestora sa isi creeze un cont de Utilizator, in conditiile prezentilor Termeni si Conditii.

Continut” inseamna toate informatiile si materialele disponibile in cadrul Serviciului, incluzand, dar fara a se limita la materiale de tip audio, video, text, imagini, marci, logo-uri sau orice alt tip de continut pus la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul Serviciului si, uneori, poate include continut detinut sau controlat de terte parti, pe care PRO TV este autorizat sa il puna la dispozitia Utilizatorilor.

PRO TV” inseamna societatea PRO TV S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Bd. Pache Protopoescu nr. 105, parter, camera 101, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/24578/1992, avand cod unic de inregistrare/cod de inregistrare in scop de TVA: (RO) 2835636, capital social subscris si varsat: 2.500.000 lei, proprietar al Serviciului.

Serviciul” inseamna Websiteul, Aplicatiile Mobile si/sau orice servicii disponibile in cadrul Websiteului si Aplicatiilor Mobile, inclusive Continutul disponibil in cadrul acestora.

Utilizator” inseamna orice Vizitator sau Utilizator Inregistrat.

Utilizator Inregistrat” inseamna orice persoana fizica, utilizator al serviciilor de comunicatii electronice care acceseaza si utilizeaza Serviciul si care isi creaza un cont de Utilizator, prin inregistrare si crearea acestuia in cadrul Websiteului sau a Aplicatiilor Mobile.

Vizitator” inseamna persoana fizica, utilizator al serviciilor de comunicatii electronice, care acceseaza si utilizeaza Websiteul si/sau Aplicatiile Mobile, sau care utilizeaza orice servicii disponibile in cadrul Websiteului si Aplicatiile Mobile, inclusive Continutul, fara a-si crea un cont de Utilizator.

Website inseamna site-ului web www.protv.ro si subdomeniile acestuia, altele decat voyo.protv.ro caruia i se vor aplica Termenii si conditiile VOYO.

II. INFORMATII GENERALE DESPRE SERVICIU

Prin intermediul Serviciului PRO TV pune la dispozitia Utilizatorului in special, dar fara a se limita la, urmatoarele:

  • Continutul, a carui structura este cea disponibila la momentul accesarii Serviciului. Utilizatorii inteleg ca structura PRO TV nu garanteaza o anumita perioada de a Continutului sau o anumita perioada minima in care Continutul poate fi accesat sau utilizat;
  • punerea la dispozitia Utilizatorilor a unui serviciu media audiovizual la cerere sustinut de publicitate;
  • furnizarea de informatii privind inscrierea si participarea in cadrul programelor de televiziune si/sau digitale ori a concursurilor produse si/sau organizate de PRO TV si/sau de partenerii acestuia;
  • furnizarea de informatii privind actiunile si/sau activitatea PRO TV sau informatii cu titlu general despre si/sau in legatura cu PRO TV.

Serviciul este accesibil tuturor Utilizatorilor in masura stabilita de PRO TV prin prezentul document.

Pentru a dobandi calitatea de Utilizator Inregistrat si a-si crea un cont de Utilizator al Serviciului, orice persoana interesata trebuie sa fie o persoana fizica cu varsta de cel putin 16 ani, al carui domiciliu sau resedinta se afla pe teritoriul Romaniei. Daca persoana interesata sa detina calitatea de Utilizator Inregistrat are mai putin de 16 ani, inainte de a accesa si utiliza Serviciului trebuie sa aiba permisiunea unui parinte sau tutore, iar parintele sau tutorele trebuie sa isi creeze, in prealabil, un cont de Utilizator al Serviciului.

In cazul in care persoana interesata mai sus mentionata nu indeplineste criteriile de mai sus, nu trebuie sa acceseze sau sa utilizeze Serviciul. In cazul in care va considera necesar si/sau daca va fi obligata din punct de vedere legal, PRO TV va avea dreptul sa solicite Utilizatorilor dovada identitatii acestora.

In vederea crearii contului de Utilizator al Serviciului orice persoana interesata trebuie sa acceseze Websiteul si sa urmeze pasii indicati in sectiunea „Inregistrare”.

Pentru crearea contului de Utilizator al Serviciului persoana interesata trebuie sa introduca o adresa de e-mail valida si o parola aleasa in mod independent de aceasta. Conectarea ulterioara la Serviciu se va realiza prin utilizarea acestor elemente.

PRO TV recomanda Utilizatorilor sa pastreze detaliile contului in siguranta si sa nu permita nimanui accesul la acesta. PRO TV nu va cere in nicio situatie Utilizatorului dezvaluirea parolei. In cadrul contului de Utilizator al Serviciului, sectiunea „Profilul meu” Utilizatorul va avea posibilitatea sa transmita in mod volutar date despre sine PRO TV, dupa cum urmeaza: numele, prenumele si/sau data nasterii. Daca datele transmise PRO TV vor suferi modificari pe parcursul utilizarii Serviciului, Utilizatorul este obligat sa le actualizeze imediat sau – daca acest lucru nu este posibil - sa notifice neintarziat PRO TV cu privire la modificari.

III. UTILIZAREA SERVICIULUI

Utilizatorul poate consulta, viziona, accesa sau utiliza Continutul in conformitate cu prevederile prezentilor Termeni si conditii.

Anumite sectiuni ale Continutului si/sau elemente din cadrul acestuia pot fi accesibile exclusiv Utilizatorilor Inregistrati sau altor categorii de utilizatori mentionati in prezentului document.

Utilizatorului i se acorda un drept simplu, netransferabil si neexclusiv de a utiliza in scop personal serviciile si/sau functiile Serviciului (in special Continutul), in masura in care acest lucru este necesar pentru utilizarea normal si cu titlu necomercial a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca Serviciul este disponibil, in general, pentru utilizarea si accesarea sa pe teritoriul Romaniei.

Utilizarea Serviciului de catre Utilizatori este destinata exclusiv uzului personal, Utilizatorii neavand dreptul sa utilizeze Serviciul sau Continutul in scop comercial. Utilizatorul se obliga sa notifice imediat PRO TV ori de cate ori o persoana identificata sau neidentificata, fara permisiunea Utilizatorului, acceseaza sau ar putea eventual accesa Serviciului cu ajutorul datelor de identificare ale Utilizatorului.

Utilizatorul se obliga sa utilizeze Serviciul si/sau Continutul in limite rezonabile si in conditiile unei practici loiale. Continutul nu poate fi folosit de Utilizatori si/sau orice alte terte persoane in scopuri comerciale sau in vederea obtinerii de profit. Utilizatorii nu vor avea dreptul sa utilizeze extrase, sa reproduca, copieze, redifuzeze, transmita, interpreteze si/sau sa creeze opere derivate ale Continului ori sa permita tertilor sa incalce aceste restrictii.

Structura Continutului este cea disponibila la momentul accesarii pe Serviciului, astfel incat Utilizatorii inteleg ca structura Continutului este actualizata periodic de PRO TV, astfel incat PRO TV nu garanteaza o anumita perioada de disponibilitate a Continutului in cadrul Serviciului sau o anumita perioada minima in care Continutul poate fi accesat sau utilizat. Daca perioada de disponibilitate a Continutului in cadrul Serviciului inceteaza inaintea termenului de vizionare ales de Utilizator, Utilizatorul nu va mai avea acces la acel Continut. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor Utilizatorii inteleg ca o parte din Continutul poate sa nu fie adecvat pentru toate varstele sau pentru toti privitorii. Tipurile de continut, genurile, categoriile si descrierile sunt oferite ca sugestii pentru a ajuta la navigare Utilizatorilor in cadrul Serviciului acestea putand contine limbaj dur sau ofensator, violenta, alcool, tutun, abuz de droguri sau substante interzise, nuditate, continut sexual, teme destinate adultilor si/sau continut destinat numai adultilor sau persoanelor aflate sub supravegherea adultilor. Totodata Utilizatorul intelege ca anumite categorii din Continutul pot sa provoace reactii diferite unor persoane diferite, astfel incat anumite categorii de programe sa fie considerate inacceptabile sau inadecvate pentru Utilizator sau pentru membrii familiei sale. In aceste conditii, prin accesarea si utilizarea Serviciului Utilizatorul recunoaste si accepta toate aceste riscuri.

Totodata, Utilizatorii inteleg ca din motive de licentiere si drepturi detinute asupra Continutului, Continutul poate fi protejat tehnic impotriva reproducerii si distributiei neautorizate astfel incat ultilizarea acestuia se poate realiza numai in cadrul Serviciului si in conditiile prevederilor Termenilor si Conditiilor. Daca tehnologia utilizata pentru protejarea Continutului impotriva reproducerii si distributiei neautorizate nu poate rula pe dispozitivul final al Utilizatorului, acest lucru poate avea ca efect limitarea accesului la Continut sau redarea acestuia la o rezolutie inferioara celei dorite. PRO TV poate cere Utilizatorului sa actualizeze softwareul necesar redarii Continutului, astfel incat sa poata accesa Continutul.

Calitatea afisarii Continutului in cadrul Serviciului poate varia de la un dispozitiv la altul si poate fi afectata de mai multi factori precum locatia, latimea benzii disponibile si/sau viteza conexiunii la internet a Utilizatorului.

Utilizatorii pot intampina restrictii in accesare, utilizare sau tentativa de accessare si/sau utilizare a Continutului in sau din afara Romaniei (inclusiv in roaming), urmare a limitarilor de exploatare a drepturilor de proprietate intelectuala impuse de furnizorii continutului disponibil in Serviciu. PRO TV invedereaza Utilizatorilor ca aceste restrictii de acces pot fi evidentiate sau nu in cadrul Serviciului si ca incalcarea lor de catre Utilizatori poate constitui infractiune, care se pedepseste in conditiile legii. Utilizatorul este singurul raspunzator pentru utilizarea accidentala a Serviciului atunci cand acesta se afla in zona de granita a Romaniei, astfel incat orice cost suplimentar generat in sarcina sa de aceasta accesare si/sau utilizare a Serviciului nu va putea fi impusa PRO TV.

Utilizatorului ii revine intreaga responsabilitate pentru actiunile sale decurgand din aceasta calitate si garanteaza respectarea obligatiilor prevazute in Termeni si conditii.

Utilizatorul se va asigura ca toate instructiunile/actiunile date/intreprinse prin intermediul contului sau sunt corecte si complete, in caz contrar PRO TV nu raspunde pentru erorile care pot aparea in utilizarea Serviciului ca urmare a nerespectarii de catre Utilizator a acestei obligatii.

Utilizatorul autorizeaza PRO TV sa actioneze pe baza instructiunilor date de Utilizator chiar daca instructiunile respective contrazic la un moment dat alte instructiuni anterioare. Utilizatorul da instructiuni PRO TV prin accesarea Serviciului, inclusive prin introducerea adresei de e-mail si a parolei sale folosite pentru crearea contului de Utilizator al Serviciului.

IV. FUNCTIONAREA SERVICIULUI

PRO TV va depune toate eforturile rezonabile pentru furnizarea neintrerupta a Serviciului. Utilizatorul intelege si accepta ca Serviciul este furnizat „ca atare” si „asa cum este disponibil la momentul accesarii” fara garantii de niciun fel, fie exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de vanzare, adecvare pentru un anumit scop, disponibilitate a Continutului si calitatea vizionarii Continutului. PRO TV nu garanteaza ca Serviciul va fi disponibil in orice moment, neintrerupt sau fara erori, ori ca defectele vor fi corectate sau ca Serviciul sau serverele care o fac disponibil Serviciul sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. In plus, PRO TV si partenerii sai contractuali nu vor fi raspunzatori pentru nicio pierdere sau daune rezultate din utilizarea sau utilizarea incorecta a Continutului sau a Serviciului de catre Utilizator. Furnizarea Serviciului este conditionata de mai multi factori, printre care dispozitivele folosite de Utilizator, calitatea serviciilor de internet furnizate de tertii contractati de Utilizator, lipsa de capacitate a legaturilor de interconectare intre retelele acestor furnizori de internet si reteaua de livrare a Serviciului, existenta unor erori tehnice (inclusiv virusarea/compromiterea) a dispozitivelor Utilizatorului, gradul de incarcare a retelei utilizate de PRO TV pentru furnizarea Serviciului etc.

PRO TV este indreptatit sa intrerupa furnizarea Serviciului pentru efectuarea de lucrari: (i) de intretinere la Website sau Aplicatiile Mobile si/ori la reteaua tehnica prin care se furnizeaza Serviciul, (ii) de inlocuire a oricarui element al acestora si/sau (iii) de modernizare (actualizare) a Serviciului.

Aplicatiile Mobile vor necesita actualizari, de exemplu, pentru remedierea erorilor, adaugarea unor functii imbunatatite, pluginuri lipsa si/sau versiuni noi ale Aplicatiilor Mobile. Astfel de actualizari sunt necesare pentru accesarea si/sau utilizarea Serviciului. Pentru a garanta disponibilitatea tuturor functiilor si serviciilor Aplicatiilor Mobile, Utilizatorul trebuie sa se asigure intotdeauna ca are instalata cea mai recenta versiune a acestora, dupa cum va fi ea oferita de PRO TV in cadrul magazinelor de aplicatii disponibile pe diverse platforme sau sisteme de operare. PRO TV nu este obligata sa continue sa accepte versiuni mai vechi ale Aplicatiilor Mobile, dupa lansarea versiunilor mai noi, sau sa ofere suport tehnic pentru acestea.

Cerintele tehnice necesare pentru functionarea corecta a Serviciului pot fi gasite in sectiunile Websiteului. PRO TV poate modifica oricand si in mod discretionar aceste conditii tehnice sau lista dispozitivelor compatibile cu Serviciul si nu-si isi asuma raspunderea in legatura cu nefunctionarea dispozitivelor folosite de Utilizator.

V. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate drepturile de proprietate detinute asupra Serviciului si/sau Continutului (ex: brevete de inventii, marci, drepturi patrimoniale de autor, drepturi conexe, know-how etc.), prezente sau viitoare, apartin in integralitate PRO TV si/sau partenerilor sai, dupa caz, iar Utilizatorul nu dobandeste niciun drept de proprietate asupra Serviciului si/sau Continutului si/sau asupra oricarora dintre elementele aici mentionate. Astfel, dar fara a se limita la, Utilizatorul nu dobandeste drepturi de autor si/sau conexe dreptului de autor asupra Continutului (de exemplu, muzica, film, program de televiziune, grafica etc), prestatiilor (de exemplu: interpretarile actorilor, cantaretilor,dansatorilor), fonogramelor si/sau videogramelor, drepturi asupra marcilor (de exemplu, asupra denumirilor posturilor si programelor de televiziune, altor furnizori de Continut etc.), drept asupra inventiilor, drepturi de utilizare imagine, nume si/sau voce etc.

Drepturile de proprietate aici mentionate se intind atat asupra Serviciului si Continutului, privite individual, ca intreg, cat si asupra oricaror fragmente sau elemente componente sau de identificare ale acestora.

Toate materialele publicate (incluzand, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video - generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente, cum ar fi, dar fara a se limita la: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice. Drepturile de proprietate intelectuala aferente materialelor publicate in cadrul Serviciului apartin PRO TV si/sau partenerilor acesteia.

Nerespectarea de catre Utilizator si/sau terte persoane a prezentului capitol este considerata de PRO TV o activitate frauduloasa. Totodata, in categoria activitatilor frauduloase sunt incluse si, dar fara a se limita la: (i) furnizarea de informatii eronate/false oricand pe parcursul relatiei comerciale dintre Utilizator si PRO TV (ex: negociere, incheiere, incetare contractului); (ii) furnizarea sau punerea la dispozitie a serviciilor si functiilor Serviciului catre terti (contra cost sau in mod gratuit) sau in orice alte scopuri decat cele prevazute in aceste Termeni si conditii; (iii) salvarea, stocarea, extragerea, inregistrarea, copierea, partajarea, reproducerea si/sau exploatarea, integrala sau partial, a Continutului de catre Utilizator si/sau terte Parti; (iv) introducerea in Serviciu, cu buna stiinta, de virusi, programe spion (Trojan horses, worms, time-bombs, keystroke loggers, spyware, adware etc.) sau alte materiale daunatoare; (v) incercarea Utilizatorului de a obtine acces neautorizat la Serviciu, la serverul pe care este gazduit Serviciul sau pe orice alt server, computer sau baza de date conectata la Serviciu; (vi) atacul Serviciului prin intermediul unui atac "denial-of-service" sau "distributed denial-of service" sau orice altul asemenea; (vii) incalcarea restrictiilor de utilizare a Serviciului si/sau Continutului; (viii) recomercializarea (cu titlu gratuit sau oneros) a Serviciului si/sau a Continutului catre terti, precum si orice tentativa de a realiza oricare dintre aceste actiuni, fara acordul prealabil al PRO TV; (ix) inlaturarea, modificarea, dezactivarea, degradarea sau impiedicarea redarii oricarui element al Continutului; (x) utilizarea unor dispozitive automate de web crawling, robot de cautare, extractor de date sau alte metode automate de accesare a Serviciului ori a Continutului; (xi) decompilarea, reconstituirea sau dezasamblarea oricarui software sau alt produs/proces accesibile prin serviciile si functiile Serviciului; (xii) introducerea de coduri sau produse, ori manipularea, indiferent de modalitate, a Continutului ori a oricaror alte servicii si functii ale Serviciului; (xiii) utilizarea de metode de extragere sau colectare a datelor si/sau informatiilor, inclusiv prin intermediul serviciilor utilizate pentru a dezvolta sau antrena inteligenta artificiala sau pentru a face analize computerizate. Utilizatorul si/sau tertele parti inteleg si accepta faptul ca sunt pe deplin responsabile pentru toate prejudiciile cauzate PRO TV prin savarsirea oricarora dintre actiunile/inactiunile de care se face vorbire in aceasta clauza. Daca prin orice forma de utilizare frauduloasa a Serviciului si/sau Continutului Utilizatorul sau o terta parte comite, in conditiile legii, o infractiune, PRO TV are dreptul sa raporteze orice astfel de incalcare autoritatilor competente si sa coopereze cu aceste autoritati prin/pentru dezvaluirea identitatii Utilizatorului si a tertei parti. In cazul unei astfel de incalcari dreptul Utilizatorului de a utiliza Serviciul va inceta imediat si definitiv.

Utilizatorul care observa incalcarea acestor reguli pe site este rugat sa ne informeze la adresa de e-mail [email protected]

VI. RASPUNDEREA PRO TV SI DECLINAREA RASPUNDERII

Utilizatorul intelege si accepta ca este singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de PRO TV, in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Serviciului si/sau a Continutului. PRO TV si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea Serviciului sau a Continutului nu sunt raspunzatoare pentru daunele directe sau indirecte, de orice natura, ce ar putea rezulta din sau in legatura cu utilizarea Serviciului sau a Continului de catre Utilizator.

Utilizatorul accepta ca PRO TV nu garanteaza si nu este responsabil pentru:

orice daune (directe sau indirecte) sau profituri pierdute rezultate ca urmare a utilizarii sau a incapacitatii de a utiliza (a) Serviciului si/sau (b) a site-urile web ale tertilor accesate prin intermediul Serviciului, fie din cauza unei functionari defectuoase, erori, intreruperi sau atacuri cu coduri malitioase sau atacuri ale unor terte persoane;

functionalitatea serviciilor de comunicatii electronice utilizate de Utilizator sau pentru echipamentul hardware si software al acestuia;

intreruperi ale conexiunilor cu serverele, defectiuni operationale sau intreruperi ale liniilor de telecomunicatii sau alte fapte similare care ar putea duce la indisponibilitatea acccesarii sau utilizarii Serviciului;

orice posibile daune suferite de Utilizator in cazul in care acesta nu este informat la timp despre orice modificari ale serviciilor din cauza faptului ca nu le utilizeaza in mod regulat;

Utilizatorul declara ca intelege si este de acord cu faptul ca Serviciul si/sau Continutul este destinat in primul rand divertismentului, stirilor si, eventual, scopurilor educationale si nu ofera niciun fel de sfaturi sau opinii, de exemplu, juridice, medicale, terapeutice sau cu privire la posibile investii financiare, care ar putea fi considerate obligatorii si relevante sau care ar trebui sa il angajeze pe Utilizator intr-o actiune sau inactiune rezultate din interpretarea acestora.

Utilizatorul declara ca intelege si este de acord ca Serviciul si/sau Continutul vor contine materiale publicitare provenite de la terte parti, inclusiv, dar fara a se limita la, publicitate, sponsorizare, plasare de produse si alte forme de promovare. PRO TV nici nu isi asuma nicio responsabilitate pentru aceste terte parti, materialele provenite de la acestea, pentru produsele sau serviciile lor ori pentru orice relatie care poate aparea intre Utilizator si acea terta parte ca urmare a interactiunii cu un material publicitar al acelei terte parti publicat de PRO TV in cadrul Serviciului.

VII. LINKURI CATRE ALTE DOMENII WEB

Serviciul poate contine linkuri (fie prin intermediul unei reclame sau in alt mod) catre alte site-uri si servicii ale unor terte parti. Astfel de linkuri sunt furnizate doar pentru a facilita Utilizatorilor consultarea si accesarea posibilelor informatii de interes pentru acestia. Utilizatorii inteleg si accepta ca PRO TV nu are niciun control asupra acestor site-uri sau servicii terte si nu poate fi facuta responsabila pentru continutul si/sau serviciile/produsele acestora. PRO TV nu aproba materialele continute in site-urile sau serviciile tertilor si nu are nicio asociere cu operatorii acestor site-uri si/sau servicii terte, cu exceptia celor marcate ca atare in cadrul Serviciului. Utilizatorii sunt de acord ca PRO TV nu va fi parte la nicio tranzactie sau contract pe care Utilizatorii o incheie cu o terta parte si nu va fi raspunzatoare fata de Utilizator pentru nicio pierdere sau prejudiciu pe care il va putea suferi prin utilizarea acestor site-uri si servicii terte. Totodata Utilizatorul este de acord ca nu va putea implica PRO TV in niciun litigiu pe care Utilizatorul le va putea avea cu astfel de site-uri si servicii ale unor terte parti.

VIII. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prin utilizarea Serviciului Utilizatorul intelege ca PRO TV poate prelucra datele sale cu caracter personal conform Politicii de Confidentialitate a PRO TV care poate fi accesata aici.

IX. STERGEREA SI DEZACTIVAREA CONTULUI UTILIZATORULUI

Pentru stergerea sau dezactivarea contului Utilizatorul trebuie sa inainteze catre PRO TV o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr. 105, parter, camera 101, sector 2, Bucuresti sau sa trimita un e-mail la adresa [email protected]. Totodata, Utilizatorii inteleg ca PRO TV isi rezerva dreptul de a sterge orice cont de Utilizator al Serviciului, in cazul in care constata ca acesta a avut o perioada consecutiva de inactivitate de cel putin 1 (un) an de zile.

X. DISPOZITII FINALE

Incalcarea Termenilor si Conditiilor. In cazul nerespectarii Termenilor si conditiilor, PRO TV isi rezerva dreptul de a suspenda furnizarea Serviciului si/sau de a anula orice cont al oricarui Utilizator fara notificare prealabila.

Serviciile de asistenta si suport. Utilizatorii au posibilitatea sa afle mai multe informatii despre Serviciu, respectiv pot sesiza anumite probleme intalnite in utilizarea Serviciului, prin transmiterea unui mesaj la adresa de e-mail [email protected].

Reclamatii. In caz de reclamatii cu privire la PRO TV si/sau la Serviciu, Utilizatorul poate sesiza oricand problema sa prin intermendiul platformei europene pentru solutionarea online a litigiilor in materie de consumatori: Solutionarea online a litigiilor sau prin Formularul de reclamatii regasit pe website-ul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului. PRO TV subliniaza ca nu este obligata sa participe la o procedura de solutionare a litigiilor in fata unei comisii de arbitraj pentru consumatori, rezervandu-si dreptul de a nu participa la o astfel de procedura de solutionare.

Comunicare electronica. PRO TV va avea dreptul sa trimita Utilizatorilor informatii legate de contul de Utilizator al Serviciului (spre exemplu schimbarea parolei, mesaje de confirmare, notificari cu privire la Continut, modificari ale Termenilor si Conditiilor etc.) doar in format electronic pe e-mail la adresa oferita de Utilizator la momentul crearii contului de Utilizator al Serviciului. Orice alte comunica comerciale transmise de PRO TV se vor putea realiza cu consimtamantul prealabil Utilizatorului, exprimat prin intermediul contului de Utilizator sau a aplicatiilor de colectare a consimtamantului disponibile in cadrul Serviciului, dupa caz.

Modificarea termenilor si conditiilor. PRO TV isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare prealabila Termenii si conditiile, exceptie facand situatiile reglementate in mod diferit in cadrul prezentului document. Orice schimbare va fi publicata pe Website. Accesarea si utilizarea de catre Utilizator a Serviciului este o confirmare a faptului ca Utilizatorul este familiar cu cele mai recente modificarile aduse de PRO TV Termenilor si conditiilor.

Mentinerea validitatii. Daca oricare dintre prevederile prezentelor Termeni si conditii este declarata nula, nelegala sau neaplicabila, validitatea, legalitatea si aplicabilitatea celorlalte prevederi raman pe deplin in vigoare.

Transferul drepturilor si obligatiilor. PRO TV are dreptul sa transfere toate drepturile si obligatiile sale din acesti Termeni si conditii si din relatia contractuala cu Utilizatorul catre o companie afiliata a PRO TV sau catre o terta parte fara acordul prealabil al Utilizatorului.

Legislatia aplicabila. Prezentele Termeni si conditii vor fi guvernate de si interpretate in concordanta cu legislatia aplicabila din Romania. Prezentele Termeni si conditii nu vor restrictiona drepturile de protectie a consumatorului la care Utilizatorul este indreptatit conform legilor obligatorii din Romania.

Ultima modificare a acestor Termeni si conditii: 28.09.2023