Cristian Ioniță

11 Septembrie 2019, 17:26


	Cristian Ioniță

Are 40 de ani, 1.79m înălțime și 80 de kilograme. Pe scurt, e un bărbat pe care nu ar trebui să îl ratezi. Este gospodar, creativ și va avea întotdeauna grijă de tine, pentru că este producător de siropuri medicinale și... hair stylist. Lângă el, vei fi și sănătoasă, și frumoasă!

Vrei să afli mai multe despre Cristian?

A locuit 7 ani în Franța, la Bordeaux, unde a lucrat ca bucătar. Deci seara sau în weekend îți poate pregăti cine romantice de care să-ți amintești toată viața!Acum cultivă lavandă la ferma sa de lângă Iași. Are o suprafață de 2.000 de metri pătrați pe care crește 12 varietăți de lavandă. Însă nu se satură doar cu asta, mai are un solar de 300 de metri pătrați în care are culturi de mentă, cimbru, busuioc și rosemarine. Să nu mai zicem de cei 20.000 de metri pătrați de teren care sunt încă nefolosiți. 

Din 2012 are și diplomă de hair stylist, hobby care îi aduce venituri extra 

Pe lângă faptul că este cu adevărat pasionat de ceea ce face, are o relație foarte bună cu familia. Cu părinții se vede aproape zilnic. 

Îi place să călătorească, merge la sală și are grijă de aspectul său fizic. Spune despre el că este comunicativ, atent și respectuos. 

Femeia ideală pentru Cristi? El spune că s-ar putea îndrăgosti de tine dacă ești deschisă la minte, nu mai înaltă decât el, fără fițe, sociabilă și cu un vocabular dezvoltat


Modifică setările cookies