• PRO TV
  • Andrei Bivolan, mai sexy decât niciodată. Cum s-a lăsat fotografiat

Andrei Bivolan, mai sexy decât niciodată. Cum s-a lăsat fotografiat

Andrei Bivolan, mai sexy decât niciodată. Cum s-a lăsat fotografiat

Andrei Bivolan a fost cel mai râvnit bărbat din ultimul sezon Gospodar fără pereche. De când s-a terminat emisiunea, gospodarul arată din ce în ce mai bine și asta se poate vedea și în ultimele poze de pe Instagram.

Este binecunoscut faptul că Andrei are foarte multă grijă de condiția lui fizică și sala de forță este locul în care el se simte cel mai bine. În emisiunea Gospodar fără pereche, acesta a reușit să atragă chiar și fete care nu s-au înscris inițial pentru el.

Acesta se laudă cu un corp bine lucrat și nu ratează nicio ocazie să se fotografieze în cele mai interesante momente din timpul antrenamentelor fizice. În ultimul timp, pare că se axează foarte mult pe acest aspect, iar în pozele de pe Instagram Andrei pare într-o formă de invidiat, fiind mult mai musculos decât înainte. 


Andrei Bivolan și-a găsit perechea în emisiunea Gospodar fără pereche, iar la sfâșitul emisiunii a ales să rămână cu Lola. Nimeni nu știe dacă aceștia mai sunt împreună, deoarece acesta nu a publicat nicio poză în care să apară alături de frumosul fotomodel. 

Vezi și

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni