Călin Hîrlea


	Călin Hîrlea
Citeste mai mult despre: Călin Hîrlea, Gospodar fara pereche,
Autor: Redactia
Data: 11 Septembrie 2019

Are 30 de ani, e ardelean din județul Alba, are o pensiune construită din lemn și piatră (inclusiv jacuzzi) și are un animal de companie cel puțin interesant: un porc mistreț. Ți-a stârnit curiozitatea?

Are 30 de ani, e ardelean din județul Alba, are o pensiune construită din lemn și piatră (inclusiv jacuzzi) și are un animal de companie cel puțin interesant: un porc mistreț. Ți-a stârnit curiozitatea?

...atunci află despre el că:

Nu glumim, chiar are un porc mistreț. Și... doarme cu el în pat! Fii fără griji însă, este blând și, dacă vrei să îl cucerești pe Călin, atunci ar trebui să nu fii speriată de... porcul lui

Are o pensiune de 130 de metri pătrați, construită așa cum și-a imaginat el: totul este din piatră și lemn. Are și câteva hectare de pădure și spune că 15% din terenurile satului îi aparțin lui și tatălui său

Deși pensiunea este a lui, nu se ferește de munca fizică: face curățenie, muncește la lacul de păstrăvi, culege ciuperci, afine și zmeură din pădure, merge după lemne. În puținul timp liber pe care îl are, îi place să pescuiască.

Spune despre el că este ambițios, corect, sufletist și că ajută oamenii fără să aștepte ceva la schimb

Cum ar trebui să fii ca să-l cucerești pe Călin? Frumoasă, inteligentă, să îl susții moral și să fii mereu sinceră! Călin spune că vârsta nu contează într-o relație, dar ce știe sigur este că își dorește un copil, mai exact o fetiță.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies