Călin și-a găsit aleasa inimii! Povestea de dragoste abia de acum începe

Călin și-a găsit aleasa inimii! Povestea de dragoste abia de acum începe

În episodul trecut din Gospodar fără pereche, am văzut săruturi sincere, declarații de dragoste și îmbrățișări de adio. 

După ce și-a ascultat inima, în final, Călin a mărturist că s-a îndrăgostit de Alexandra.

Știm din edițiile anterioare că Alexandra și Călin și-au mărturisit dragostea unul față de celălalt, și nu oricum. Atât Stone, porcul mistreț al gospodarului, cât și Ioana au fost de față. Momentul nu a fost ușor pentru Ioana, dar din acea clipă a fost pregătită pentru ziua eliminării. 

În timp ce Alexandra s-a îndrăgostit de Călin și nu se mai putea opri din zâmbit atunci când vorbea despre el, Ioana a descris experiența ei alături de gospodar cu altfel de emoție: „Pentru mine a fost o provocare. Am căutat dragostea la Călin, dar nu am reușit să o descopăr. E o persoană rece din punctul meu de vedere, nu și-a arătat sensibilitatea și nu înțeleg cum s-a putut întâmpla să se iubească cu Alexandra.”

Reacția Alexandrei, atunci când Călin a declarat în mod oficial că este îndrăgostit de ea, a fost plină de emoție. Aceasta l-a sărutat și i-a mărturisit foarte hotărâtă că îl iubește. „Sunt foarte fericită, acum vreau să începem să ne facem planuri să vedem în ce parte o luăm” a mai mărturisit Alexandra. Gospodarul, ceva mai îndrăzneț, i-a luat-o înainte și s-a gândit deja la toate: „Facem o fetiță, facem o nuntă și gata. Viața este scurtă și trebuie trăită!”

După ce și-au oficializat relația, Călin și Alexandra au stabilit că, pentru început, vor pleca într-un weekend romantic pentru a celebra dragostea.

Gospodarul Călin Hîrlea pare că a reușit să-și găsească aleasa inimii, dar mai avem și alți șase gospodari încă nehotărâți. Cum vor decurge relațiile în celelalte gospodării aflăm miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni