Eliminările continuă la Gospodar fără pereche

Eliminările continuă la Gospodar fără pereche

Competiția între potențialele gospodine ia amploare! De la distracție și voie bună se ajunge la lacrimi și despărțiri, astăzi, într-o nouă ediție Gospodar fără pereche!

Anamaria Prodan Reghecampf va continua eliminările. ”Când e de treabă, e de treabă, când e eliminare, e eliminare... dar cine va elimina cu mintea și cine cu inima?”, este întrebarea cu care va începe Anamaria noua ediție Gospodar fara pereche din această seară, de la 20:30. 

Mama lui Alin Bobină își ia rolul de viitoare soacră în serios și explică pragmatic care sunt așteptările ei de la potențiala noră, în timp ce fiul se grăbește să treacă la următorul nivel. ”De muncă sunt bune, dar trebuie să trecem să vedem și partea amoroasă.”, spune Alin. 

Și în ferma lui Dan Dicu lucrurile evoluează simțitor, una dintre pretendentele sale spunând că acesta a reușit să o facă să trăiască un ”moment maxim de încredere, iubire și afecțiune.”. 

În seara aceasta vor fi dezbătute subiecte fierbinți precum familia, calitățile pe care trebuie să le aibă bărbatul ideal, dar și multe alte teme de interes pentru un cuplu. Cu toate acestea, niciun gospodar nu va lăsa garda jos și toți vor continua să testeze riguros abilitățile gospodărești ale fetelor. ”Le-am certat, pentru că treaba se face de dimineață.”, spune cu seriozitate Sergiu Pop.
 

Ce răsturnări de situație vor avea loc în gospodării, vedem astăzi, de la 20:30, numai la PRO TV. 

Hai să facem dragostea rurală!

Gospodar fără pereche poate fi urmărit și pe protvplus.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni