Poveștile gospodarilor continuă. Urmează noi declarații de dragoste, dar și eliminări

Poveștile gospodarilor continuă. Urmează noi declarații de dragoste, dar și eliminări

Geanina Ilieș ne asteaptă miercuri, de la 20:30, într-o nouă ediție Gospodar fără pereche. Va fi o seară a eliminărilor, presărată cu multe lacrimi, dar și replici răutăcioase.

Radu și Andrei vor trimite câte o fată acasă. „Trebuie să mergi acasă”, va spune răspicat Radu, în timp ce Andrei le va ține în tensiune pe domnișoare: „Singura problemă este că e o diferență de vârstă între noi și tu trebuie să mai crești”.

Italianul Biagio vrea să le facă o surpriză fetelor, însă lucrurile nu vor ieși așa cum își dorește. Tensiunea este din ce în ce mai mare: „Îi iei la rând pe toți gospodarii să le faci masaj, poate vreunul rămâne”. Vor fi cuvintele pe care Irina i le va spune pe nerăsuflate Valericăi, în momentul în care intră în cameră și observă că rivala ei îi face masaj lui Biagio. „Probabil că se simte amenințată, chiar și cu toate cinele ei romantice”, va riposta Valerica.

Cum vor decurge discuțiile din gospodărie și ce o va aduce pe Irina în punctul de a mărturisi că: „N-am crezut că mai pot iubi. Cred că Dumnezeu ne-a făcut să ne întâlnim”, aflăm într-o nouă ediție.

Și în povestea magică pe care și-au creat-o Filotheea și Vasile apar primele semne de întrebare. După o zi perfectă, în care gospodarul o răsfață cum știe el mai bine, Filotheea va spune ceva la care nu se va aștepta nimeni: „Mi-ar fi foarte greu să plec de acasă, să stau departe de ai mei”.

Se încing spiritele în Deltă: „Eu aș vrea să te dezbrac tot!”

Tudor le va pune pe fete la treabă cu noaptea în cap: vor învăța cum să pescuiască și cum să pregătească corect peștele pentru cină. Dar nu va fi numai despre muncă.

Tudor va face și el ședința foto, pentru calendarul gospodarului, moment perfect pentru ca fetele să-și arate cele mai provocatoare arme. „Eu aș vrea să te dezbrac tot”, va spune Diana în timpul ședinței foto, de față cu celelalte fete. 

Cum vor descurge lucrurile, dar și ce alte momente picante se vor întâmpla în casele gospodarilor, aflăm miercuri, de la 20:30, la Gospodar fără pereche.

Gospodar fără pereche - Hai să facem dragostea rurală!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni