Și frumoasă, și deșteaptă! Filotheea de la Gospodar fără pereche, superbă la absolvirea Facultății


	Și frumoasă, și deșteaptă! Filotheea de la Gospodar fără pereche, superbă la absolvirea Facultății
Citeste mai mult despre: Filotheea Sima, Gospodar fara pereche,
Autor: Redactia
Data: 30 Iunie 2020

Povestea de dragoste dintre gospodarul Vasile Grusea și Filotheea Sima a sensibilizat pe multe dintre fanele emisiunii de la Pro TV. Filotheea l-a lăsat pe Vasile cu ochii în lacrimi la finalul sezonului 3, iar după o scurtă perioadă în care cei doi au fost împreună, au ales căi separate.

Filotheea Sima a postat de curând imagini de la absolvirea Facultății și a impresionat cu frumusețea ei. Concurenta de la Gospodar fără pereche a purtat o rochie mini, peste care a avut roba de absolvire. 

Deși în emisiune a fost una dintre cele mai cuminți concurente, Filotheea este un pic mai îndrăzneață pe rețelele de socializare. Absolventa de Medicina Veterinara a postat pe Facebook o imagine mai veche în care apare în costum de baie, la malul mării.

La finalul emisiunii Gospodar fără pereche, Vasile, cel pe care Filotheea l-a cucerit, a decis să vorbească despre ce s-a întâmplat cu relația lor.

“Am rămas împreună o perioadă, după ce s-au terminat filmările. Însă, au apărut complicații pe parcurs, probabil și distanța și-a spus cuvântul. Eu mă ocup în continuare de gospodărie, de animale. Sunt foarte fericit aici, la mine.”

Întrebat dacă s-ar mai înscrie la emisiune, Vasile a declarat că este o experiență pe care ar repeta-o. “Acum cred că s-ar înscrie mai multe fete, după ce m-au cunoscut. Eu nu am renunțat. Îmi caut, încă, sufletul-pereche.”

Vasile a mai spus că această experiență i-a adus aprecierea oamenilor : „A fost totul real, nimic regizat. Noi am fost naturali, iar telespectatorii au apreciat lucrul acesta. Așa că da, într-un fel mă așteptam să fim apreciați, pentru că am fost autentici."

Sursa foto: FACEBOOK


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies