• Emisiuni
  • Gospodar fara Pereche
  • Valerica și Biagio, cel mai romantic cuplu de la „Gospodar fără pereche”. Cum arată viața lor în prezent

Valerica și Biagio, cel mai romantic cuplu de la „Gospodar fără pereche”. Cum arată viața lor în prezent

Valerica și Biagio, cel mai romantic cuplu de la „Gospodar fără pereche”. Cum arată viața lor în prezent

Povestea de dragoste dintre Biagio Scrofani și Valerica Croitoru s-a înfiripat după ce au participat în sezonul 3 al emisiunii „Gospodar fără pereche”, unde italianul își căuta jumătatea. 

După 1 an de relație, cei doi par mai fericiți ca niciodată și împărtășesc cu prietenii fotografii pline de romantism pe rețelele sociale. 

Valerica a lăsat Capitala pentru viața la țară și îl ajută pe Biagio cu afacerea pe care acesta a dezvoltat-o la Târgu Frumos.




La „Gospodar fără pereche”, el s-a prezentat ca fiind unul dintre cei mai mari producători de usturoi din zona Moldovei. Însă, pe lângă usturoi, gospodarul mai cultivă și multe alte legume și verdețuri. 

Valerica le arată adesea prietenilor ce bunătăți face din roada culeasă. *(vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

În București, Valerica lucra la un salon de cosmetică și masaj, iar acum participă la târguri de sezon, alături Biagio, care este un bărbat foarte romantic. „El îmi face declarații de dragoste des, îmi scrie bilețele unde îmi mulțumește că am grijă de el. Dimineața, când mă trezesc, îl văd că se uită la mine, mă pupă pe frunte, îmi spune că sunt frumoasă. În fiecare zi ne facem mici declarații de dragoste. Acum, că vorbesc despre asta, am lacrimi în ochi”, a spus Valerica Croitoru într-un interviu pentru bzi.ro 


Sursă: Instagram/ valericacroitoru
Vezi și: 



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni