Venirea Valericăi în gospodăria lui Biagio, l-a făcut pe gospodar să tremure de emoție


	Venirea Valericăi în gospodăria lui Biagio, l-a făcut pe gospodar să tremure de emoție
Citeste mai mult despre: Valerica, Biagio, Gospodar fara pereche,
Data: 03 Aprilie 2020

În episodul trecut din Gospodar fără pereche Geanina i-a făcut o surpriză neașteptată lui Biagio. Apariția Valericăi i-a luminat privirea și i-a readus zâmbetul pe buze gospodarului.

Încă de la petrecere, în care gospodarii le-au întâlnit pe fete, lui Biagio i-au fugit ochii după Valerica. Însă, italianul nu se aștepta ca roșcata care i-a furat privirea să ajungă să concureze pentru inima lui. Gospodarul a primit-o cu brațele deschide și a făcut-o să se simtă bine primită încă din primele momente. 

Spre deosebire de Biagio, care tremura de emoție atunci când a întâmpinat-o pe Valerica, Irina a avut o atitudine mult mai relaxată. Nu a privit venirea Valericăi în gopodărie ca pe o amenințare, ba chiar s-a bucurat că are cine să o ajute la treabă. Sigură pe ea, Irina a mărturisit că: „Nu îmi e teamă că Valerica mi l-ar putea lua pe Biagio. Eu îmi știu locul în inima lui.”

După cum știm din episoadele anterioare Magda mereu s-a plâns de lipsa condițiilor de confort din casa lui Biagio și a ales să renunțe. Valerica, noua pretendentă la inima gospodarului, când a ajuns acasă la Biagio a mărturisit că: „Mie dacă îmi place omul, nu mă apuc să judec după ce se află în casa lui.”

Se anunță o competiție strânsă între Irina și Valerica. Cele două fete rămase în gospodăria lui Biagio sunt foarte harnice și au un suflet mare. Care dintre ele va reuși să se apropie cel mai mult de inima gospodarului aflăm miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies