Andrej Pejic, un cunoscut top-model masculin, si-a facut operatie de schimbare de sex

Andrej Pejic, un cunoscut top-model masculin, si-a facut operatie de schimbare de sex
Data publicarii: 25 Iulie 2014
Data actualizare: 25 Iulie 2014
Andrej Pejic, un cunoscut top-model masculin in varsta de 22 de ani, nascut in Bosnia, a suportat o operatie de schimbare de sex si a adoptat prenumele Andreja, facand astfel primii pasi pentru a deveni femeie.

Renumit pentru aspectul lui androgin, Andrej Pejic a suportat interventia chirurgicala in urma cu cateva luni si a vorbit despre aceasta experienta intr-un interviu pe care l-a acordat revistei People, informeaza contactmusic.com.

"Vreau sa spun povestea mea lumii intregi, pentru ca eu cred ca am o responsabilitate sociala. Sper ca, atunci cand esti sincer, aceasta chestiune va deveni mai putin problematica. in trecut, mi-am pastrat visele si imaginatia pentru mine si am devenit un actor destul de bun, jucand rolul unui baiat. insa ascundeam ceea ce eram in realitate", spune top-modelul.

 

Crescut in Melbourne, Andrej Pejic a descoperit la varsta de 13 ani ca nu era singura persoana transgender din lume. "Am mers intr-o biblioteca si am cautat pe Google «schimbare de sex», iar viata mea s-a schimbat in acel moment. Internetul mi-a oferit informatia, mi-a spus ca exista cuvinte si termeni medicali care descriu sentimentele mele", a spus acesta.

Citeste mai multe pe Mediafax
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!