Anisia Gafton, despre ultimele evenimente din Fermă: ”Având în vedere că Elena e smardoi, o trimite la duel până scapă de ea”

Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 29 Octombrie 2020
Data actualizare: 29 Octombrie 2020
Anisia Gafton a venit cu o nouă porție de umor în emisiunea ”Ferma în Plus”, prezentată de Vali Bărbulescu. Actriţa de stand-up comedy a comentat, ca de obicei, cele mai recente evenimente din Ferma.Orășeni vs săteni. 

Schimbarea de look prin care au trecut fermierii, îmbrăcați în ținute minimaliste a fost primul moment, care nu putea fi trecut cu vederea. ”El e ursul din Cartea Junglei- Balu și aia mică, Ababei, e Mowgli”, a glumit Anisia cu referire la Gabriel Toader și Ana-Maria.  

După ce s-a amuzat copios pe seama ținutelor, Anisia a fost uimită de decizia fermierului șef, Ana-Maria Ababei, de a o trimite la duel pe Elena Chiriac și nu pe Gabriel Toader: ”Săraca Elenă...o trimitea la duel, de parcă o trimitea la pâine”.

Anisia consideră că Elena este un adversar puternic, iar strategia unor concurenți implică eliminarea ei din Fermă, cât mai curând: ”Având în vedere că Elena e ”smardoi”, o trimite la duel până scapă de ea”.

Urmărește mai multe în materialul video de mai sus. VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!