Cicciolina, fostă actriță de filme pentru adulți, îi promite o noapte de amor lui Vladimir Putin, dacă renunță la război

Cicciolina, fostă actriță de filme pentru adulți, îi promite o noapte de amor lui Vladimir Putin, dacă renunță la război
Data publicarii: 18 Mai 2022
Data actualizare: 18 Mai 2022
Cicciolina, o renumită actriță de filme pentru adulți Cicciolina, îi promite o noapte plină de pasiune lui Vladimir Putin, dacă acesta renunță la războiul din Ucraina.
Fosta vedetă porno italiană Cicciolina ar fi dispusă să îi ofere președintelui rus Vladimir Putin, presupus bolnav de cancer, o noapte de amor, dacă acesta aduce pace în Ucraina și pune capăt războiului.
 
Cicciolina, în vârstă de 70 de ani, care a fost căsătorită anterior cu artistul american Jeff Koons, a făcut declarațiile controversate pe Instagram, spunând că și-ar oferi trupul președintelui rus pentru ca acesta să pună capăt invaziei sale.
 
Forțele ruse au intrat pentru prima dată în Ucraina pe 24 februarie, iar discuțiile de pace dintre Ucraina și Rusia au stagnat. Dar Cicciolina, fost politician în parlamentul Italian, dar și fostă actriță de filme porne, crede că oferta ei l-ar putea convinge pe președintele rus să aducă pacea în Ucraina.


 

"Mesajul meu de pace împotriva războiului și pentru președintele rus Putin. Mă ofer pentru o noapte de sex, în schimbul păcii pentru Ucraina", a scris aceasta. 
 
Nu este prima oară când Cicciolina oferă sex în schimbul păcii. În trecut, aceasta i-a propus o noapte de dragoste și liderului irakian Saddam Hussein.

Sursă foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!