Florin Pastramă, cel mai controversat concurent din FERMA. Primele flirturi și certuri au început

Florin Pastramă, cel mai controversat concurent din FERMA. Primele flirturi și certuri au început
Data publicarii: 30 Ianuarie 2019
Data actualizare: 30 Ianuarie 2019
Florin Pastramă, tânărul antreprenor de la emisiunea FERMA, concurează alături de 17 vedete pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de euro.

Florin Pastramă a reușit să facă impresie încă de la prima ediție a emisiunii FERMA de la PRO TV. Acesta se descrie drept un tip bogat, credincios și carismatic și, nu în ultimul rând, cu succes la fete. Florin spune că, deși este obișnuit cu luxul, a acceptat provocarea de a trece la munca de jos, la FERMA, pentru a demonstra că se descurcă și în condiții dure. 

Citește și: Cătălin Moroșanu, show ca în ring la FERMA: „Am tras tare, am zis ori la bal ori la spital”


Primele flirturi încep în momentul în care Florin Pastramă și colegii săi de emisiune, Vali Bărbulescu, Kamara, Otilia Bilionera, Geanina Ilieș și Otniela ”Shakira” Sandu, sunt cazați în aceeași cameră, atât bărbații și femeile fiind nevoiți să doarmă în paturi lipite. ”Fetele primele, a patru persoană este el (n.r Vali Bărbulescu), a cincea sunt eu, a șasea e Kamara. E OK? Ca să stați liniștite”.

Pastramă dezvăluie că este încrezător în șansele sale de câștig. ”Eu nu-mi fac probleme de Vali sau de Kamara. Eu știu ce pot și cine sunt. Îi las pe ei să bată și Florin Pastramă câștigă ca întotdeauna”. 

În ediția de aseară a emisiunii FERMA, Florin a fost nevoit să doarmă între Vali și Kamara. ”Mie îmi plac fetele frumoase, ce treabă am eu cu băieții? Kamara mă terorizează, mă șicanează, nu știu ce are cu mine. Eu n-am nimic cu el. Până și Shakira a observat: Kamara are ceva cu mine”.

Urmăriți știri despre concurenți pe site-ul emisiunii ferma.protv.ro, pe pagina de Facebook și Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!