Imagini inedite de pe platoul de filmare al serialului „Groapa”. Teona Stavarachi și Daniel Nuță, declarații înainte de premieră


	Imagini inedite de pe platoul de filmare al serialului „Groapa”. Teona Stavarachi și Daniel Nuță, declarații înainte de premieră
Autor: Diana Oprea
Data: 14 Septembrie 2023
Serialul „Groapa”, un proiect plin de acțiune și mister, promite să aducă telespectatorilor momente de neuitat. Primul episod va putea fi urmărit sâmbătă, 16 septembrie, de la 20.00, pe PRO TV și VOYO. Teona Stavarachi și Daniel Nuță sunt actorii în rolurile principale, care vor aduce în fața telespectatorilor o frumoasă poveste de dragoste, care este pusă la încercare. 


Înainte de marea premieră, echipa PRO TV a fost prezentă pe unul dintre platourile de filmare de la Giurgiu, pentru a surprinde câteva momente inedite. Teona Stavarachi și Daniel Nuță s-au trezit de la 3.30 dimineața, pentru a ajunge la timp, ca să filmeze o scenă la răsăritul soarelui, pe acoperișul unui bloc, pentru un promo. Vezi video mai jos!

Într-un interviu, Daniel Nuță a menționat cum este colaborarea cu echipa de la ”Groapa”. Actorul joacă în premieră alături de o tânără actriță, talentata Teona Stavarachi, despre care spune că face o treabă excelentă: 

„Pare că ne știm de o viață și lucrăm ca și cum nu ne-am cunoscut acum o lună. E super important să existe genul ăsta de chimie artistică și colaborare ușoară. Dar pot spune că e valabil și cu ceilalți actori. Nu doar cu Teona. Lucrăm bine cu toții: am avut niște secvențe foarte bune și cu Tudor Istodor, cu Nicu Mihoc, cu Marius Manole, cu Emilian Oprea, cu Alex Conovaru, Alex Jitea sau cu mama, Maria Buză”, spune actorul.


În materialul video de mai jos, poți vedea scene inedite cu cei doi actori: 

Citește și: Teona Stavarachi, despre scenele de amor cu Daniel Nuță din serialul Groapa. „M-au luat așa niște emoții...”

Sursă foto: arhiva PRO TV, capturi video

 

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies