10 întrebări pentru Dan Șucu, Leul care a construit un imperiu în industria mobilei

10 întrebări pentru Dan Șucu, Leul care a construit un imperiu în industria mobilei

Imperiul Leilor revine la PRO TV din 10 februarie cu un nou sezon și aduce în prim plan investitori puternici, care își asumă rolul de a inspira și a oferi speranță în vremuri confuze tinerilor antreprenori. 

Printre ei și Dan Șucu, creatorul și proprietarul celui mai important brand românesc de mobilă și home&deco, Mobexpert. Antreprenorul va face echipă în juriul leilor cu Bogdan Micu (Alpin Holding Corporation), Cristina Bâtlan (Musette), Mohammad Murad (Phoenicia Group) și Dragoș Petrescu (City Grill).

Dan Șucu a intrat în lumea antreprenoriatului imediat după Revoluție cu gândul de a face o mică afacere din care să ofere familiei lui un trai rezonabil. Afacerea pornită de la zero s-a dezvoltat de la an la an și a ajuns astăzi un adevărat imperiu al mobilei. 

Afaceristul ne-a acordat un interviu în care a vorbit despre situațiile limită în care a fost pus, ce sfaturi are pentru cei care sunt la început de drum, dar și cât cântărește norocul în afaceri. 

Întrebat care a fost cea mai mare satisfacție în afaceri, Dan Șucu a răspuns fără să stea pe gânduri: “primul magazin”. Leul a vorbit și despre antreprenorii care cred că se pricep la toate. “Este cea mai mare problemă. Oamenii care se pricep la toate sunt cea mai mare problemă pe lumea asta. Pentru că în mod cert nu se pricep la nimic”, a subliniat afaceristul.

Vezi în materialul VIDEO de mai jos ce răspuns a dat Dan Șucu când a fost întrebat pentru ce ar renunța la toți banii din lume 



Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni