• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Afaceri de familie în ultima ediție Imperiul Leilor din sezonul 3: „Și femeile au un cuvânt de spus”

Afaceri de familie în ultima ediție Imperiul Leilor din sezonul 3: „Și femeile au un cuvânt de spus”

Afaceri de familie în ultima ediție Imperiul Leilor din sezonul 3: „Și femeile au un cuvânt de spus”

În această seară, de la ora 21:30, leii vor păși pentru ultima oară în singurul loc în care visele devin cifre de afaceri: Imperiul Leilor. Telespectatorii vor mai avea o singură șansă, în acest sezon, să vadă cum cei mai importanți oameni de business din România vor lupta pentru idei și afaceri cu potențial.

Porțile Imperiului se vor deschide în această seară pentru ultima oară, în acest sezon, pentru o rundă finală de întâlniri între tineri antreprenori la început de drum și cinci lei pregătiți să-i inspire pentru o viață întreagă: Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu. 

Trei tinere din comunitatea romă vin în Imperiul Leilor pentru a le propune investitorilor asocierea într-un business cu haine tradiționale gypsy, adaptate la zilele noastre. „Am venit să arătăm că se poate și altfel. Vrem să le arătăm și celor din etnia noastră că și femeile au un cuvânt de spus”, vor spune surorile Lorena, Izabela și Irina Stănescu. 

Fetele vor încerca să scoată din buzunarul leilor 100.000 de euro pentru 30% din afacerea lor. „Făcând parte din comunitatea de etnie romă întâmpinăm tot mai des probleme legate de vestimentație. Mai exact, nu avem niciun magazin din care să ne achiziționăm haine cu specific tradițional”, au completat acestea. 

Întregul moment pus în scenă de cele trei le va atrage atenția leilor și vor fi tentați să investească în hainele pe care acestea le produc: „Timpurile s-au schimbat, trebuie să acceptăm asta și femeia trebuie să aibă aceleași drepturi ca și bărbatul. Eu cred că trebuie să facem tot posibilul să faceți bani și să meargă afacerea”, va spune Dr. Wargha Enayati.  

Dacă vor primi investiția sau dacă vor pleca din Imperiul Leilor fără sprijin, dar și ce o va face pe Cristina Bâtlan să spună: „Eu nu cred că vă lipsesc banii, vă lipsește know-how-ul!”, vedem astăzi, de la ora 21:30. Ultimul episod Imperiul Leilor sezonul 3 este disponibil în avans pe VOYO

Imperiul Leilor – Investește în tine!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni