• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Ana Pitic și Oana Cordodel și-au pus pe picioare afacerea cu fustițe cu luminițe, după ce au apărut la Imperiul Leilor

Ana Pitic și Oana Cordodel și-au pus pe picioare afacerea cu fustițe cu luminițe, după ce au apărut la Imperiul Leilor

Ana Pitic și Oana Cordodel și-au pus pe picioare afacerea cu fustițe cu luminițe, după ce au apărut la Imperiul Leilor

Cele două studente au reușit să obțină la Imperiul Leilor finanțarea pe care și-o doreau. Cristian Onețiu și Mohammad Murad le-au ajutat să-și transforme visul într-un job de zi cu zi.

În prima ediție a emisiunii Imperiul Leilor, Ana Pitic și Oana Corcodel au pășit în platou cu încrederea oamenilor conștienți de valoarea lor. Știau că au o ideea bună, aveau încredere că va exista cerere, optimiste sunt din fire, iar vârsta le poate oferi oricând energia de a merge mai departe.

Asta au văzut la ele și Cristian Onețiu și Mohammad Murad, care au decis să se asocieze cu cele două fete pentru a pune pe picioare afacerea cu fustițe cu leduri.

Ana și Oana și-au lansat oficial business-ul de Ziua Femeii, într-un mall din București. La eveniment a fost și unul dintre cei doi finanțatori ai lor, Cristian Onețiu.

„Cristi ne-a ajutat. Înseamnă mult că știm că e acolo pentru noi și că oricând am avea nevoie de ceva îl putem suna”, a spus Ana Pitic la lansarea produsului lor.

„E primul pas, să intrăm în câteva zone de retail reprezentative, prin care oamenii să aibă acces la produse mult mai ușor. Evident, deja lucrăm la o grămadă de produse noi pe care să le lansăm și care să continue această industrie în care ele au intrat: fashion tech. Adică tehnologie în haine și în tot ce înseamnă fashion”, a spus Onețiu.

Vezi mai jos cum a fost la lansarea produselor Fustițe cu luminițe!

Imperiul Leilor – nu rata ediția de miercuri, 18 martie!

Ideile de business sunt din ce în ce mai bune la Imperiul Leilor. Toată lumea își freacă mâinile în ediția de miercuri, 18 martie, mai ales unul dintre investitori care a mirosit o afacere de succes. Va face o ofertă de milioane de euro unui antreprenor cu care mulți ar vrea să se asocieze.

Imperiul Leilor – Investește în tine! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni