• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Au reușit să strângă 250.000 de dolari în pandemie. Doi puști de 12 ani au găsit afacerea perfectă

Au reușit să strângă 250.000 de dolari în pandemie. Doi puști de 12 ani au găsit afacerea perfectă

Au reușit să strângă 250.000 de dolari în pandemie. Doi puști de 12 ani au găsit afacerea perfectă

Doi băieți de 12 ani din Statele Unite ale Americii au avut o idee ingenioasă și au reușit să strângă 250.000 de dolari în timpul pandemiei, scrie CNN.

Ayaan și Mickey au găsit o modalitate inedită de a agăța decorațiunile în pomul de Crăciun. Iar povestea apariției acestei idei este și mai frumoasă.

Cei doi copii decorau bradul de Crăciun când unul dintre ornamente a căzut de pe crenguța unde tocmai fusese agățat și s-a spart. În acel moment s-a născut ideea dispozitivului „Anchor”, care fixează ornamentele pe brad. Acestea nu mai sunt agățate ca de obicei. „Anchor” a fost promovat inițial în cadrul unui proiect școlar anul trecut, iar interesul stârnit de dispozitiv i-a făcut pe cei doi să-și dea seama că pot promova și mai mult invenția lor. Așa s-a născut mica lor afacere. Vezi AICI cum arată decorațiunile lor de Crăciun!

Ayaan a povestit pentru CNN că a lucrat alturi de Mickey pentru a proiecta produsul, a-i face un site și a-l breveta. Puștii s-au ocupat singuri chiar și de analiza de piață și au calculat marjele de profit.

Au început să vândă Anchor la un târg local, unde au strâns 1.000 de dolari. Apoi l-au promovat mai mult și au ajuns la show-uri de televiziune care le-au propulsat mica afacere. Într-un an de la lansarea „Anchor”, cei doi băieți au strâns 250.000 de dolari.

10% din profitul lor va merge către adăposturile de animale.

Imperiul Leilor se pregătește pentru al doilea sezon în România, iar antreprenorii dispuși să împărtășească din experiența lor de business sunt Dan Șucu (Mobexpert), Cristina Bâtlan (Musette), Dragoș Petrescu (City Grill), Mohammad Murad (Phoenicia Group) și Bogdan Micu (Alpin Holding Corporation). 

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram pentru a afla primul tot ce e nou!

Sursă foto: Amanda Naqvi/Facebook 

Dan Șucu, noul investitor de la Imperiul Leilor: „Am un milion de sfaturi”

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni