Își construiesc succesul împreună. Cristina Bâtlan și Alexandra Lipai muncesc cot la cot pentru dezvoltarea parteneriatului


	Își construiesc succesul împreună. Cristina Bâtlan și Alexandra Lipai muncesc cot la cot pentru dezvoltarea parteneriatului
Autor: Dan L. Brumar
Data: 25 Februarie 2021

Alexandra Lipai a reușit să convingă doi antreprenori de succes să investească în afacerea ei născută în pandemie, iar acum lucrează la dezvoltarea ei. Tânăra de 33 de ani și-a unit forțele cu Cristina Bâtlan pentru a aduce îmbunătățiri produsului ei inovator.

Alexandra Lipai s-a asociat cu Cristina Bâtlan și cu Dragoș Petrescu pentru a face din BebeDock, geanta multifuncțională pentru mămici și husa pentru copii, o atracție pentru familiile din România. În primă fază, produsele Alexandrei au fost listate pe shop-ul oficial Musette, însă cele două asociate s-au întâlnit la București pentru a îmbunătăți prima variantă aflată la vânzare.

Împreună au ajuns la concluzia că trebuie să folosească alte materiale pentru crearea produselor și că pot găsi și alte funcțiuni pe care le pot adăuga. Cele două l-au ținut la curent și pe Dragoș Petrescu, care este asociat cu cele două și direct interesat de succesul produsului.

Schimbăm toate închiderile astea din elastic. O să le facem dintr-un elastic mult mai rezistent, să aibă aceeași rezistență pe care o are și husa. Astfel încât, dacă o folosești un timp îndelungat, nu ți se distrug elasticele și închiderile. Poate fi lăsată moștenire”, i-a transmis Cristina Bâtlan.

Vezi în VIDEO-ul de mai jos ce modificări au pregătit Cristina Bâtlan și Alexandra Lipai!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies