Cum a ajuns Emilian să compună piesa pentru Gospodar fără pereche. Interviu Exclusiv

Un reality-show de o asemenea anvergura nu putea să nu aibă o melodie pe măsură! Asta a gândit Emilian atunci când și-a pus gândurile pe foaie pentru a compune piesă indragitei emisiuni. 

Emilian, artistul romantic de la HaHaHa Production, lansează „O mie de inimi”, o piesă pentru cei singuri care-și caută necontenit iubirea. Melodia se va afla pe genericul noului sezon al emisiunii „Gospodar fără pereche”, de la PRO TV.

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, cu muzică scrisă de Vladimir Chopsticks, Roland Kiss și Emilian, și versurile scrise de Emilian alături de Dorian Micu și Vladimir Chopsticks, „O mie de inimi” este piesa cea mai reprezentativă ca mesaj pentru căutările perseverente ale jumătății din emisiunea matrimonială de la PRO TV.

"Cererea pentru piesa asta a venit la colegul meu Vladimir care este producător, culmea este un producător foarte atipic, lucrează foarte mult pe internațional, iar când  mi-a spus că au venit oamenii de la Gospodar fără pereche...imediat mi-a cântat linia melodică a piesei și mi-a spus «m-am gândit direct la tine» a declarat artistul.

Emilian a avut mai multe surse de inspirație, printre care o carte citită recent: 

"M-am inspirat să scriu piesa dintr-o carte pe care am citit-o curând. Este o carte a lui Liviu Rebreanu."

Vezi materialul de mai sus

 

 

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Gospodar fara Pereche

Articole pentru emisiune Gospodar fara Pereche

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni