• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Cum au reușit investitorii de la "Imperiul Leilor" să facă afaceri de milioane de euro

Cum au reușit investitorii de la "Imperiul Leilor" să facă afaceri de milioane de euro

Cum au reușit investitorii de la "Imperiul Leilor" să facă afaceri de milioane de euro

Cei cinci investitori de top de la Imperiul Leilor, emisiunea care se va difuza în curând la PRO TV, dezvăluie care este secretul succesului lor în afaceri. 

Cristian Onețiu, care conduce Life Care Corp & BioLogistic, și Dragoș Petrescu, președintele grupului City Grill, consideră că ambiția și puterea de a persevera sunt esențiale în orice business.

„Nu ai nevoie de niște super talente, doar de o dorință mai mare decât a celorlalți, să faci lucruri pe care alții nu sunt dispuși să le facă. Trebuie să te împingă o dorință interioară sau o motivație specifică, care să te ajute să perseverezi.”, spune Cristian Onețiu.

Pentru a reuși într-un proiect, “trebuie să îndeplinești condiția de a eșua în alte proiecte, ca să vezi unde greșești și să poți corecta. Spre șansa mea, nu am avut prea multe eșecuri, am avut însă multe încercări. Cred că ingredientele succesului meu stau în experiența proiectelor anterioare, care m-au învățat cum să gestionez o afacere și cum să mă port cu oamenii.”, completează Dragoș Petrescu.

Daniela Marișcu, CEO și acționar Aqua Azur, a făcut performanță din proiectarea și construirea de piscine premium și parcuri acvatice. Ea ne spune că, pentru a avea succes, este important să acționezi, să ai curajul de a face primul pas.

„Greșeli se fac la orice nivel, dar la început de drum cred că cea mai mare dintre ele este să stai să calculezi de o sută de ori și să nu acționezi. Din păcate, am văzut multe exemple de acest gen, business-uri care aveau potențial, în care eu aș fi investit, și oamenii n-au avut curajul să pornească la drum, au ezitat, au calculat prea mult și, astfel, nu au mai avut nici rezultatele.”

Mohammad Murad, care conduce Phoenicia Hotels, spune că secretul său este modul unic în care se apropie de angajații și partenerii săi.

„Îmi aleg ca parteneri oamenii cu care am chimie, fiindcă, până la urmă, chiar dacă se bazează pe cifre, o afacere are nevoie de chimie între oameni. Știi cum se fac afacerile azi? Găsești persoana care e un bun manager.”

Monica Cadogan, CEO Vivre, spune că secretul succesului său constă în planificare, consecvență și capacitatea de adaptare. „Oricât de geniale și originale ar fi, ideile de business rămân doar povești atunci când nu au în spate un plan documentat, acțiunea zilnică și ambiția de a-l duce la nivelul următor. Capacitatea antreprenorului de a învăța din ieri și de a se adapta din mers pentru mâine și energia dedicată pe o perioadă nelimitată reprezintă, după părerea mea, ingrediente esențiale ale succesului în afaceri.”  

Cristian Onețiu, Dragoș Petrescu, Daniela Marișcu, Mohammad Murad și Monica Cadogan îi vor ajuta și pe alții să reușească în afaceri. Cine sunt antreprenorii care îi vor convinge să investească veți afla în curând, doar la PRO TV, la Imperiul Leilor!
 

Imperiul Leilor – Investeşte în tine!

Imperiul Leilor este un format de televiziune care duce tensiunea la un nivel extrem de ridicat și este produs în peste 30 de țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel, ajungând astfel pe toate continentele.

Formatul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potențialul ei și să lupte ca niște lei ca să câștige supremația asupra propunerii respective. Dar nu puțini vor fi cei care vor plecă acasă fără a obține finanțarea dorită.



Vezi si Mohammad Murad – ”Minciuna, invidia și orgoliul te pot distruge”

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni